Om os - Brochner Hotels

Om Brøchner Hotels

Om Brøchner Hotels – Danmarks boutique hoteller med en VISION om at drive anderledes og med omtanke

 

Brøchner Hotels blev grundlagt i 1982 af Bergliot og Hans Brøchner-Mortensen. De startede med et lille hotel på 53 værelser. I årene 1982 – 2010 udbyggede de Brøchner Hotels til 4 hoteller og med 422 værelser fordelt med 3 og 4 stjerner. Målet var at drive hoteller med hjertet, gæstfrihed og imødekommenhed – over for gæster, lokalområdet og resten vores omverden, hvilket stadig er Brøchner Hotels mål.

 

I 2010 ansættes Karim Nielsen som administrerende direktør, for at drive virksomheden mod nye mål. 2 år senere i 2012 modtog Brøchner Hotels årets rejsepris som Danmarks Bedste Hotelkæde.

 

Året efter i 2013 overtager Søren og Mette Brøchner-Mortensen hovedejerskabet af Brøchner Hotels. Karim Nielsen fortsætter som administrerende direktør for Brøchner Hotels, med Hotel Fox og Hotel Danmark, for sammen med Søren Brøchner-Mortensen at drive det videre og udvikle det i samme ånd.

 

I september måned 2013 bestod Brøchner Hotels af Hotel Fox med 60 værelser og Hotel Danmark med 88 værelser. Den 1 januar 2014 overtager Brøchner Hotels driften af Hotel Astoria (Et hotel ikon fra 1934 med 93 værelser). Samtidig lukkes Hotel Fox ned for at gennemgå den sidste renovering inden hotellet igen åbner med nyt navn og dobbelt så mange værelser. I april 2014 åbner det nye renoverede hotel, Hotel SP34 med 118 værelser, konference faciliteter, mini biograf, 2 restauranter, 4 barer og tag terrasse. Brøchner Hotels løfter kvaliteten og går ind i stjerne kategorien 4+ af små boutique hoteller.

 

Den 1. februar 2016 overtager Brøchner Hotels Avenue Hotel Copenhagen og tilføjer dermed et af Københavns ældste boutique hoteller til porteføljen. Med dets 68 værelser tilbyder man gæsterne en mere intim og anderledes hoteloplevelse med fokus på design og personlighed.

 

Med 4 boutique hoteller og sammenlagt 367 værelser i det centrale København er retningen og strategien for fremtiden lagt. Karim Nielsen, Søren Brøchner-Mortensen og bestyrelsen, vil styrke og udbygge Brøchner Hotels position indenfor segmentet af små og hyggelige boutique hoteller i stjerne kategorien 3 og 4+ hoteller.

 

#1

#2

#3

#4

#5

Søger


queries: 218
Page generation took: 1.131
MB Peak Memory Used: 41.472