Presse

Alle vores hoteller har hver deres historie, og dem vil vi meget gerne dele med dig.
Vi har samlet vores pressemeddelelser for hele virksomheden her, så du hurtigt kan få det store overblik.
Klik og download de seneste pressemeddelelser her.
Hvis du har brug for yderligere information eller har andre spørgsmål, så sig endelig til!

Pressmeddelelser

Som det første hotel i København åbner Hotel SP34 nu møde-og konference faciliteter, som rummer egen biograf. Konferencen og biografen vil gøre hotellet komplet i forhold til bl.a. møder blandt kreative virksomheder som medie- og reklamebureauer og filmselskaber.

Så har København fået sit første konferencecenter, som har egen biograf.

Det er Hotel SP34 i Sankt Peders Stræde, som netop har åbnet sin møde- og konferenceafdeling, som kan rumme op til 100 konferencedeltagere.

Hotel SP34, der er et boutiquehotel og åbnede i april i år, er en del af hotelkæden Brøchner Hotels. Og hotellets konference faciliteter, som nu står klar, rummer syv mødelokaler i to etager. Det største mødelokale har plads til 80 deltagere.

Biografen har plads til 24 personer. Her kan konferencegæsterne dels få et "break"med en underholdende film – ligesom de de kan få faglig inspiration og viden via visuelle præsentationer. Adm. direktør Karim Nielsen, Brøchner Hotels, er overbevist om, at biografen gør Hotel SP34 til noget anderledes som både gæster som medie, reklamebureauer og filmselskaber vil benytte sig af.

"De får mulighed for at vise deres produktioner i et rum med professionel lyd fra BOSE- og NEC’s super 80’ skærm – og så ovenikøbet i Poul Henningsens biografstole fra 1925," siger Karim Nielsen, der understreger at biografen ikke er det eneste, der gør møde- og konferencefaciliteter hos Hotel SP34 unikke. Det samme gør hotellets centrale beliggenhed og dets koncept, som indebærer, at hotellet skal være en integreret del af Københavns ældste kvarter.

"Når gæsterne går ud af hotellets dør, går de lige ind i det pulserende liv i Københavns historiske og atmosfærefyldte latinerkvarter, fyldt med retro butikker, barer, restauranter og andre historiske bygninger. Dette pulserende liv inviterer vi også inden for på Hotel SP34. Hotellets to restauranter, fire barer og tagterrasse med servering er f.eks. i lige så høj grad rettet mod byens borgere som mod hotellets gæster," siger Karim Nielsen.

For mere information, kontakt venligst
Karim Nielsen
CEO hos Brøchner Hotels
T: 00 45 20 21 21 15
E: karim@brochner-hotels.dk