PRESTIGEFULD JAZZKLUB PÅ HOTEL DANMARK

30. juni 2017

Efter at have spillet jazz i Havnegade i fire år genåbner The Standard Jazz Club permanent den 12. september i Københavns nyeste og til dato mest unikke boutique hotel, Hotel Danmark, i hjertet af København. Alle lokale københavnere og internationale gæster kan 6 aftener om ugen opleve et jazzprogram i verdensklasse sammensat af Musikchef og anerkendt jazzmusiker Niels Lan Doky.

Kosmopolitansk, prestigefuld og international anerkendt! Dette er nogle af ordene, der bruges om The Standard Jazz Club, når medier og jazzmusikere verden over beskriver den københavnske jazzklub, som 12. september rykker ind i det nyåbnet boutique hotel, Hotel Danmark, og laver pop up events på Nationalmuseet. Bag den populære jazzklub står Musikchef Niels Lan Doky og gastro-entreprenør Claus Meyer, og det er intet tilfælde at valget for genåbningen af The Standard Jazz Club blev de flotte og intime lokaler på Hotel Danmark.
“København er lige nu ved at udvikle sig til det nye globale epicenter for jazz med blandt andet Copenhagen Jazz festival som verdens største”, fortæller Niels Lan Doky og uddyber:
“Hotel Danmark er en ny og suveræn venue i København, som gemmer på flotte og intime rum, til at skabe unikke jazzoplevelser. Brøchner Hotels har i løbet af årene haft et stort antal af internationale jazzmusikere til at spille og bo på hotellerne, og vi er glade for, at vi nu kan forstætte med at tilføre byen jazz i international klasse i samarbejde med Brøchner Hotels”, afslutter Niels Lan Doky.

MERE END ET HOTEL
Det er den ekspanderende boutique hotelkæde Brøchner Hotels, der står bag det nye Hotel Danmark, som åbnede 8. juni med bl.a. en ny tagterrasse ’The Rooftop’ og nu en international anerkendt jazz klub. Ifølge Tanja Ibsen Nørskov, Salg & Marketing Direktør hos Brøchner Hotels, appellerer Hotel Danmark til både danske og internationale kvalitetsbevidste gæster, der vil have en unik hoteloplevelse og mere end en seng at sove i.
“På alle vores boutique hoteller skaber vi oplevelser, der gør besøget eller opholdet unikt. Gæsterne får en oplevelse af, at det her er mere end et hotel! Åbningen af The Standard Jazz Club på Hotel Danmark er med til at tilføre hotellet anderledes og spændende oplevelser i international klasse, ligesom Hotel Danmark giver The Standard Jazz Club et fantastisk rum til en unik jazzoplevelse”, fortæller Tanja Ibsen Nørskov.

BILLETSALG PÅ BRØCHNER-HOTELS.DK

Opening Engagement / 12. september – 8. oktober:
Niels Lan Doky with Victor Jones & Tobias Dall

Brazilian Standards / 10. oktober – 5. november:
Daniel Rolim & Gabor Bolla

Young gifted & black – the music of Nina Simone /
10, 11 & og 12. november: (feat. Debbie sledge)

Læs om The Standard Jazz Club: thestandardjazzclub.com

Kontaktperson  Brøchner Hotels – Hotel Danmark
Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager
T: +45 2389 9981
E: casa@brochner-hotels.dk