BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 
GO LOCAL
SÆRLIGE FORDELE & COOL TREATS TIL DIG I AARHUS

Aarhus buzzer med cool steder og fede oplevelser. Så vi har gjort arbejdet for dig og samlet en særlig a-liste af cool lokale spots fra mad og drinks til design, interiør og kultur - med eksklusive fordele og rabatter. Vi kalder det GO LOCAL.

Og det her er ikke bare en liste fra skuffen. Næh nej, sådan gør vi det ikke hos os. Det her er steder, som vi selv ville besøge og hænge ud ved i Aarhus. Jep - du får simpelthen vores helt egne personlige anbefalinger med steder, som gør noget særligt for byen. De er, hvad vi kalder 'local heroes'.

... OG NU TIL DE DER FORDELE
SÅ... udover, at du får insights til fede steder og oplevelser lokalt i Aarhus, så får du også noget helt særligt, når du besøger et af de steder; en treat, en særlig rabat eller lille gave til dig, når du hører til BOOK1 Design Hostel enten som boende gæst eller som del af vores vores HEY NEIGHBOUR. PSST Lige nedenfor kan du se, hvor og hvad, du får.  En gang i mellem teamer vi også op med her cool steder omkring fede pop up events og tiltag - så hold øje med, hvad der sker og kig forbi!

Ingen af de nedenstående rabatter, tilbud eller treats kan kombineres med andre tilbud eller aftaler med BOOK1 Design Hostel eller den individuelle partner.

HVEM
COOL 'LOCAL HEROES'

De bedste steder rundt omkring i Aarhus, som du kanUDFORSKE MED ET ONLINE KORT

UDVALG
HVAD DU FINDER

MAD & DRIKKE
MODE & INTERIØR
KULTUR

FORDELE
HVAD DU FÅR

EKSKLUSIVE RABATTER, FORDELE ELLER EN LILLE GAVE...HELDIGE DIG!

HVORDAn?
GO LOCAL KORT

...VED INDGANGEN MED EN QR KODE, DU kan SCANNE PÅ VÆGGEN, FOR SE ALLE STEDER OG FORDELE. DU VISER BLOT DIT NØGLEKORT/NABOKORT PÅ STEDET FOR AT FÅ FORDELEN. HVOR & HVAD:

'Formuleret keramik'

Keramik med historier bag. Kunstneren leger med udtryk og teknik, hvor hver ting er unik. DU FÅR: 10% rabat på alt. Besøg

Monday Sunday

Et cool univers af interiør, accessories, skønhedsprodukter og goodies. DU FÅR: 15% rabat på altBesøg

ARoS

Ét af Nordeuropas største kunstmuseer og et af de bedst besøgte i Skandinavien med den famøse regnbue på toppen. DU FÅR: 10% rabat fra 10-17 hver dag / 20% rabat fra 17-21 torsdag-fredag. Besøg

YO STUDIOS

Pick your way: hold med yoga, barre, ballet, dans, pilates, fitness samt graviditets - og barselshold. DU FÅR: 20% rabat på drop-in hold eller på en hel uge unlimited - spørg i baren på BOOk1 for kode. Besøg

PONDUS

En lille hyggelig bistro med fokus på øgologisk og smagfuld mad. Simpelthen! DU FÅR: et glas bobler før middagen.

1:1 Design

En lille boutique fyldt med dansk håndværk og unik design. DU FÅR: et gratis greeting kort illustreret af lokal artist ved et køb.

Aros museum
'Formuleret Keramik'
YO STUDIO
{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..