BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

The Brøchner

WAY


Vi vil gerne give dig en helt ekstraordinær oplevelse, når du bor på et Brøchner hotel. Og vi har gjort os umage for, at du mærker forskellen i hver detalje. Her får du en lille forsmag på, hvordan vi gør det.

Først har vi selve området, som vores hoteller ligger i. Forestil dig, at du står centralt i byen omgivet af butikker, restauranter, caféer og barer. Og lige midt i det hele finder du et Brøchner hotel – placeret lige netop dér, hvor du gerne vil bo. Bygningerne er alle nøje udvalgt og er sjælen for vores hoteller. Hver bygning har sin helt egen historie. Historier, som vi fortolker i selve designet på hotellerne – et design, der altid har et kreativt touch toppet med innovative elementer. En helt særlig ting er atmosfæren. Det er den, der skaber magien på vores hoteller. Når du træder indenfor på et Brøchner hotel, venter helt særlig oplevelse. En reception? En lobby eller en bar? Faktisk alle tre ting på én gang. Vi har nemlig fjernet den klassiske reception. I stedet finder du åbne social areas, der byder på en god blanding af hygge og international stemning. En helt særlig atmosfære, som får dig til at føle dig hjemme. Og det er netop den følelse, vi gerne vil give dig.

Sidst men ikke mindst er vi ret begejstret for at kunne byde på særligt udvalgte tiltag, som du altid kan finde hos os. Med tiden er de blevet signaturer for et Brøchner hotel. Du finder 6 af dem her længere nede.


A LOBBY
THAT ISN'T

hos os træder du ind i social areas, som du har lyst til at hænge ud i.

ekstraordinært

DESIGN

IF WE LOVE IT

WE STOCK IT

sådan gør vi det i vores barer

- og altid med rigtig venlige priser

NÅH JA. VI HAR OGSÅ LAVET VORES EGEN ØL, VINE OG GIN!

HVORFOR? FORDI VI GODT KAN LIDE AT GØRE TINGENE LIDT ANDERLEDES

de bedste

beliggenheder

de helt rigtige steder i byen!

LOCAL WINING

& DINING

gode spisemuligheder enten direkte på
hotellerne eller lige ved siden af

DU kan ALTID FINDE
hvad er en Brøchner oplevelse...

+
Daglig

WINE HOUR

vin på husets regning på alle hotellerne

se mere

+
Kaffe til
en 10'er

og helt gratis indtil kl. 11.00 på vores hoteller

+
ALL INCLUSIVE
CONFERENCE 

regningen stiger ikke i løbet af dagen

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..