BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

FORRETNINGS

UDVIKLING


Hos Brøchner Hotels er vores mål at udvikle projekter, der bidrager til at sætte København på verdenskortet som destination. Derfor arbejder vi strategisk med at skabe mere vækst til byen og markere vores markedsposition. Det er drivkraften for vores forretning, som skinner igennem vores valg af bygninger, samarbejdspartnere og udvikling af nye hoteller.

Vores brand er i fokus. Vi driver anderledes hoteller med omtanke med en klar mission om at blive Danmarks førende boutique hotelkæde. Og vi er godt på vej. Men dette kan kun eksekveres med det helt rette team i ryggen. Jeg tror på, at en stærk kultur er drivkraften bag enhver succesfuld forretning. Ansvaret skal skubbes ud på medarbejderne, så de kan udvikle sig og gro. Derfor gør vi en dedikeret indsats for vores medarbejdere med uddannelsesture og videreuddannelse. Internt arbejder vi blandt andet også med værdigrundlaget, som vi kalder APO – ansvar, passion og omsorg.

Vi har Både boutique hoteller, luksuslejligheder og et design hostel. Men det stopper ikke her. Jeg leder konstant efter nye projekter og samarbejdsmuligheder, så vi løbende kan udvikle os som Danmarks førende boutique hotelkæde.

Jeg er altid interesseret i at høre om nye muligheder. Så kontakt mig endelig!

Søren Brøchner-Mortensen
Ejer & Director of Business Development

missionen er at drive anderledes hoteller
- med omtanke!

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..