bo som børnefamilie
hos os...

Planlægger I en familietur til København? Så skal I bo hos os! Vi har gjort vores aller-bedste for at gøre alle vores boutique hoteller børnevenlige, hyggelige og sjove, så I får den bedste familieferie, allesammen! Det kan måske endda starte en ny familietradition og med et besøg på vores hoteller hvert år. Det ville da være fantastisk!

På alle vores hoteller bor I i luksuriøse værelser, der har plads til hele familien (og mere til) - fra Superior Double værelser til suiter - vi har endda private luksuriøse Bunk Bed værelser med 6 senge og bad på værelset, som I kan opleve på vores boutique hotel, Hotel Danmark. Så er spørgsmålet bare hvem, der skal ligge øverst - men det vil vi lade jer beslutte.

Til morgenmad har vi sørget for et stort udvalg af sunde økologiske (og lækre) retter, som børnene vil elske! Børn under 12 år får morgenmad til halv pris (morgenmaden er gratis for børn under 2 år). Men endnu vigtigere er...at ALLE BØRN FÅR GRATIS PANDEKAGER OG VARM KAKAO! Bagefter kan børnene farvelægge en speciallavet tegning af København på deres dækkeserviet. Skal I bruge højstol, kan I finde dem i morgemadsrestauranten.

Overalt på vores hoteller har I adgang til gratis Wi-Fi, hvor alle kan være på og streame samtidig. Så kan børnene gå online og se deres yndlings børnetv eller spille spil - imens forældrene kan nyde et glas vin (eller to) under Wine Hour.

Hvad skal I opleve i København? Det har vi helt styr på! Vi har endda samlet alle de gode børnevenlige steder og aktiviteter for børn til jer på et kort med en liste lige her.