BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

bo som børnefamilie

hos os...


Planlægger I en familietur til København? Så skal I bo hos os! Vi har gjort vores aller-bedste for at gøre alle vores boutique hoteller børnevenlige, hyggelige og sjove, så I får den bedste familieferie, allesammen! Det kan måske endda starte en ny familietradition og med et besøg på vores hoteller hvert år. Det ville da være fantastisk!

På alle vores hoteller bor I i luksuriøse værelser, der har plads til hele familien (og mere til) - fra Superior Double værelser til suiter - vi har endda private luksuriøse Bunk Bed værelser med 6 senge og bad på værelset, som I kan opleve på vores boutique hotel, Hotel Danmark. Så er spørgsmålet bare hvem, der skal ligge øverst - men det vil vi lade jer beslutte.

Til morgenmad har vi sørget for et stort udvalg af sunde økologiske (og lækre) retter, som børnene vil elske! Børn under 12 år får morgenmad til halv pris (morgenmaden er gratis for børn under 2 år). Men endnu vigtigere er...at ALLE BØRN FÅR GRATIS PANDEKAGER OG VARM KAKAO! Bagefter kan børnene farvelægge en special lavet tegning af København på deres dækkeserviet. Skal I bruge højstol, kan I finde dem i morgenmadsrestauranten.

Overalt på vores hoteller har I adgang til gratis WiFi, hvor alle kan være på og streame samtidig. Så kan børnene gå online og se deres yndlings børne tv eller spille spil - imens forældrene kan nyde et glas vin (eller to) under Wine Hour.

bo som børnefamilie...


Planlægger I en familietur til København? Så skal I bo hos os! Alle vores boutique hoteller er børnevenlige, hyggelige og sjove, så I får den bedste familieferie!

På alle vores hoteller bor I i luksuriøse værelser, der har plads til hele familien (og mere til) - fra Superior Double værelser til suiter og private Bunk Bed værelser med 6 senge og bad. Til morgenmad har vi et stort udvalg af sunde økologiske (og lækre) retter til børnene, farvesæt og ikke mindst GRATIS PANDEKAGER OG VARM KAKAO til alle børn under 12 år! Skal I bruge højstol, kan I finde dem i morgemadsrestauranten.

Nedenfor kan I se meget mere af det, vi tilbyder....

foto: annieforselius

Her er børn noget særligt...

værelser

Som familie kan du bo i Superior Double værelser, Suiter & bunk Bed værelser.
Nedenstående priser er for ekstra seng er pr. nat pr. værelse uden morgenmad:

Baby cot: 200 kr. / seng til børn (3-12 år): 250 kr.

foto: carolinenehring

SUND MORGENMAD!

Børn under 2 år: gratis
Børn under 12 år: halv pris

Sund økologisk morgenmad!

Børn under 2 år: gratis morgenmad
Børn under 12 år: halv pris på morgenmad

Morgenmad er inkluderet på Hotel Herman K

HOP I SENGEN!

det må man gerne hos os

foto: annieforselius

FOTO: @MUMMYUNIVERSE

GRATIS
WI-FI!

vi har hurtig wifi på værelset, så børnene kan se deres yndlingsprogram og spille spil online.

LEJ
CYKLER

I kan leje cykel med børnesæde til 150 kr. pr. dag

nogle gange siger billeder bare mere!

så her er et par eksempler fra børnene selv (og deres forældre)...

foto: brosha_me

foto: annieforselius

foto: mummyuniverse

foto: anthonybogdan

foto: mummyuniverse

foto: Ksenia Likhacheva

foto: mummyuniverse

foto: miliezoly

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..