BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

GO LOCAL

UDFORSK BYEN
Du finder os både i København og Aarhus - og begge byer er fyldt med masser af fede steder og oplevelser rundt omkring. Og det er vigtigt for os at afspejle byen, vi er en del af - på flere forskellige måder. Én af de måder, kan du læse mere om lige her.  Det hedder GO LOCAL.

GO LOCAL bygger netop på de fede oplevelser og steder med en liste af udvalgte spots i København for vores boutique hoteller og i Aarhus for vores design hostel. Her kan du udforske de absolut bedste restauranter, caféer, barer, mode - og designshops, interiør butikker, wellness steder og kultur oplevelser i byernes forskellige hoods. Vi har udviklet GO LOCAL af to grunde: for at skabe en helt ekstraordinær oplevelse for dig og for at støtte op omkring vores lokalområder. Derfor er GO LOCAL heller ikke bare en standard liste af anbefalinger.  Det her er steder, som vi selv ville besøge, og det, vi kalder ’local heros’, som alle er ildsjæle, der  bidrager til området med et stærkt brand, unikt koncept og en cool oplevelse. Du vil også løbende kunne opleve, at vi teamer op med dem og laver særlige events, fede pop up tiltag, tastings osv. Så hold øje med, hvad der sker.

HVOR?
LOKALE HOODS

UDVALGTE STEDER RUNDT OMKRING I LOKALOMRÅDET I KØBENHAVN & AARHUS

HVEM
'LOCAL HEROES'

STÆRKT BRAND
LOKALT FORANKRET
UNIK OPLEVELSE

HVORDAN?
GO LOCAL KORT

...I LOBBY OMRÅDET på hotellerne kan DU SCANNE EN QR KODE PÅ VÆGGEN og se  interaktive kort for hvert område. PSST... nedenfor er der også link til kortene.

KØBENHAVN

HOTEL OTTILIA

HVAD DU FINDER HER...
HOOKED
silleknotte
Handcraftedcph
aire ancient baths

HOTEL SP34

HVAD DU FINDER HER...
Mikkeller & Friends Botteleshop
COCKS & COWS
VERAS
CURFEW

HOTEL DANMARK

HVAD DU FINDER HER...
BARRIL PASTA & WINE BAR
GORMS
paper collective
THORVALDSENS MUSEUM
AARHUS

BOOK1 DESIGN HOSTEL

HVAD DU FINDER I AARHUS...
YO STUDIO
Aros museum
MIBFEAST
'Formuleret Keramik'
{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..