Hey Neighbour!

Som nabo har du nogle helt eksklusive fordele! Vi er nemlig rigtig glade for det lokalområde, vores hoteller er en del af - og du vil blive ret så glad for fordelene...

Vi kunne give dig den der 10. kop kaffe gratis, men hvorfor ikke bare give dig rabat hver gang? Så du kan få 20% RABAT på overnatninger på alle vores boutique hoteller i København (at være turist i egen by kan bestemt anbefales!), eller kigge forbi og få 10% RABAT i barerne, som har hver deres signatur. Du kan tage plads i Danmarks største portvinsbar direkte på Hotel SP34, få smag for whisky på Hotel Astoria, få serveret highclass rom og romcocktails på Hotel Danmark, nyde et drink med 12 meter til loftet på vores 5-stjernet Hotel Herman K eller prøve boblebaren på  Avenue Hotel Copenhagen . Nåh ja, så får du også 10% rabat hos vores in-house restauranter, ROXIE (hver dag) og Vækst (søndag-torsdag)

Men vi er ikke færdige endnu! Du får nemlig også en helt særlig pris på vores guldmærkede økologiske morgenmad. Vi kalder den GOOD MORNING, IT’S ORGANIC!. Udover at have guldmedaljen i økologi, så er vores morgenmad også udpeget som et af de bedste morgenmadsoplevelser i København - så det er bestemt et besøg værd! Du får en lækker økologisk morgenmadsbuffet med alt det gode som forskelligt nybagt brød,  skyr og hjemmelavet müsli, frisk frugt, sunde smothies og juicer, alle typer kaffe og meget mere til 135 kr. pr. person. Psst.. På vores 5-stjernet luksus hotel, Hotel Herman K, får du morgenmaden inkl. a la carte og champagne til 235 kr.

DU FÅR DIT HEY NEIGHBOUR-KORT I LOBBYBAREN PÅ HVILKET SOM HELST AF VORES HOTELLER - BARE KIG FORBI!

DU FÅR RABAT TIL DINE VENNER OGSÅ...
Vi har selvfølgelig ikke glemt, at alting bare er bedre i godt selskab med enten gode venner eller familien - så du får selvfølgelig den samme rabat for op til 3 ekstra personer. Så tag en ven (eller 3) under armen og få en anderledes oplevelse i København.