BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS

BOOK

BEST PRICE GUARANTEED

ROOM #{{i+1}}

ROOM SETUP

Har du en kode?

Hey Neighbour!

Vi er ret glade for det lokalområde, vores hoteller er en del af - og som nabo du vil blive ret så glad for fordelene...

Vi kunne give dig den der 10. kop kaffe gratis, men hvorfor ikke bare give dig rabat hver gang? Så du kan få 20% rabat på overnatninger på alle vores boutique hoteller i København (at være turist i egen by kan bestemt anbefales!), eller kigge forbi og få 10% RABAT  i barerne, som har hver deres signatur. Du kan tage plads i Danmarks største portvinsbar direkte på Hotel SP34, få smag for whisky på Hotel Astoria, , få serveret highclass rom og romcocktails på Hotel Danmark,nyde et drink med 12 meter til loftet på vores 5-stjernet Hotel Herman K, oplev gin fra hele verdenen på Hotel Ottilia - ller prøve boblebaren på Avenue Hotel Copenhagen. Nåh ja, så får du også lige 10% rabat  hos udvalgte in-house restauranter.

Men vi er ikke færdige endnu! Du får nemlig også 15% rabat på vores guldmærket økologiske morgenmad. Vi kalder den GOOD MORNING, IT’S ORGANIC!. Udover at have guldmedaljen i økologi, så er vores morgenmad også udpeget som et af de bedste morgenmadsoplevelser i København - så det er bestemt et besøg værd! Du får en lækker økologisk morgenmadsbuffet inklusiv sunde smothies og juicer, alle typer kaffe og meget mere. Psst.. På vores 5-stjernet luksus hotel, Hotel Herman K, får du også a la carte og champagne inkluderet i morgenmaden!

DU FÅR DIT HEY NEIGHBOUR-KORT I LOBBYBAREN PÅ HVILKET SOM HELST AF VORES HOTELLER - BARE KIG FORBI!

DU FÅR RABAT TIL DINE VENNER OGSÅ...
Vi har selvfølgelig ikke glemt, at alting bare er bedre i godt selskab med enten gode venner eller familien - så du får selvfølgelig den samme rabat for op til 3 ekstra personer. Så tag en ven (eller 3) under armen og få en anderledes oplevelse i København.


WHAT YOU ALWAYS GET WITH US

specielt til dig...

eksklusive tilbud

 & nyheder

-  direkte i din indbakke

HVAD DU ELLERS KAN FINDE PÅ VORES HOTELLER...

cool spaces at hænge ud i...

altid åben for alle - også lokale!

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..