BRØCHNER HOTELS

We don't do ordinary...

Breakfast Restaurant

HOTSPOT RESTAURANTER

IN-HOUSE ELLER LIGE VED SIDEN AF

: HOTSPOT RESTAURANTER
Avenue Hotel Copenhagen Organic Breakfas

ØKOLOGISK MORGENMAD

GOOD MORNING. IT’S ORGANIC!

: ØKOLOGISK MORGENMAD
Buzzing bars 3

LIVLIGE BARER

MED INTERNATIONAL VIBE

: LIVLIGE BARER

DU FÅR ALTID

DER VENTER NOGET HELT SÆRLIGT, LIGE MEGET HVOR DU VÆLGER AT BO…

Hotel SP34 Wine Hour

Wine hour
PÅ HUSET

ALLE HOTELLER
Hotel SP34 Night Cap Hour lowres 1

Nightcap hour
PÅ HUSET

ALLE HOTELLER
SILLEKNOTTE

GO LOCALmust-visit guide

ALLE LOCATIONS
Brøchner Hotels DK Site - GO LOCAL - Find ud af mere
All Inclusive Bar

BRØCHNER PREMIUM
MED VORES SUITER

ALLE HOTELLER

What's up

VI GJORDE DET!

Vi er nu en del af B Corp-klubben – som den første hotelkæde i København! I denne særlige klub har vi sammen forpligtet os til at skabe positiv forskel - og bevist, at vi møder de højeste standarder for social og miljømæssig ansvarlighed.

Video Loader-ikon
Dj events
Klik for at spille

Events ALTID ÅBNE FOR ALLE
- BÅDE GÆSTER & LOKALE

For os handler det om at skabe en god atmosfære med masser af stemning! Så vi har altid noget særligt oppe i ærmet af cool events - enten direkte på dit hotel eller på et af vores andre steder rundt omkring i byen.

Vores events er altid åbne for alle, så du kan være sikker på at møde masser af lokale, der lige kommer forbi til en drink eller to. For hvem siger, at et hotel ikke kan være et drop-in sted for alle?

Priser & Nomineringer

READER'S CHOICE LIST

CONDÉ NAST TRAVELER

HOTEL DANMARK HOTEL SP34 HOTEL OTTILIA

EUROPEAN HOTEL

design AWARD

HOTEL SP34

Best Hotel Conversion

The Ahead Awards Europe Shortlist

Brøchner Hotels

WALLPAPER*

BEST URBAN HOTEL

HOTEL DANMARK HOTEL SP34 HOTEL OTTILIA

RESTAURANT & BAR

design awards

HOTEL OTTILIA

WORLD'S BEST NEW HOTEL

CONDÉ NAST TRAVELER

HOTEL SP34

BEDSTE RENOVATION

RENOVER PRISEN

BRØCHNER HOTELS

NOMINERET TOP 3

HOTEL PROPERTY AWARD

HOTEL OTTILIA

'STORE ARNE'

ARKITEKT FORENINGEN

HOTEL OTTILIA

Brøchner hotels

En oplevelse du aldrig vil glemme.

Vi tror på at drive anderledes steder med omtanke – så meget, at det er vores klare mission. Hos os venter der noget særligt, uanset hvor du vælger at bo. Vi har en samling af unikke steder med hver deres beliggenhed, særprægede karakter og stil. Ingen er helt ens, men kendetegnende for alle er, at de altid placeret i eksisterende ikoniske bygninger med en arkitektur, der skiller sig ud. Lige meget om det er et af vores luksus boutique hoteller eller luksuslejligheder, er du omgivet af unikt design og exceptionel arkitektur.

Fordi vi kan generelt godt lide at gøre tingene lidt anderledes. Faktisk har vi generelt smidt konceptet med det "klassiske" ophold helt væk. For os er et ophold nemlig ikke bare en overnatning. Det er en oplevelse. Og vi har gjort os umage for, at du mærker det i hver en detalje, når du bor hos os. Vi vil gerne give dig en ekstraordinær gæsteoplevelse, der er mindeværdig. Måske vil du endda slet ikke vil forlade os igen. Og det synes vi da bare er fantastisk!

Hvordan gør vi så det? Udover altid at ligge i unikke bygninger med historie og særpræg, har vi selve området. Du bor altid i det absolut bedste områder. Forestil dig selv i hjertet af byen, lige netop dér, hvor du gerne vil bo: helt centralt i det livlige hovedområde omgivet af butikker, restauranter, caféer og barer. Og dér finder du os - perfekt placeret som base til at udforske alt, hvad byen har at byde på.

Så snart du træder indenfor, venter også her noget helt ekstraordinært. Vi har fx forvandlet den klassiske reception til livlige lobbybarer, der bliver forlænget af åbne social spaces, hvor du kan hænge ud. Designet er altid forankret i bygningens historie og området med helt unikke detaljer og interiør, der er værd at se på – og tale om. En anden særlig ting, der er værd at tale om – og ikke mindst opleve - er atmosfæren. Det er den, der gør vores steder ekstra magiske med en særlig kombination af international vibe og lokal stemning.

Vi kunne egentlig blive ved. Men vi synes faktisk bare, du skulle komme og opleve det hele selv. Så skynd dig at booke dit næste ophold i København.