+
Wine Hour

På alle Brøchner Hoteller tilbyder vi hver dag ml. 17:00-18:00 vores gæster et glas vin eller to til Wine Hour.
For os er det vigtigt, at vores gæster føler sig hjemme, når de besøger os, og hvad er mere hjemligt end at skænke sig selv et glas vin og slappe af i en god sofa.

I alle vores lobbybarer serverer vi det gode glas vin, som  kan nydes i hotellernes hyggelige social areas. Vinen er fra Brøchner Hotels’ vinmenu, der er udvalgt ud fra kriterier som miljø, kvalitet, diversitet og Joie de Vivre – god vin smager af livsglæde.

Step aside coffee.
This is a job for wine!

 

+
Wine Hour

Hvad med et glas vin (eller to) - på husets regning? På alle brøchner hoteller tilbyder vi hver dag mellem 17:00-18:00 vores gæster et glas vin til Wine Hour. For os er det nemlig vigtigt, at vores gæster føler sig hjemme, og hvad er mere hjemligt end at få skænket et rigtig godt glas vin og slappe af? Så det får du selvfølgelig hos os. Og vi stopper selvfølgelig ikke her. For du kan som gæst hos os opleve Wine Hour på alle vores hoteller - det behøver ikke være det hotel, du bor på. Hver af vores hoteller har nemlig en helt unik atmosfære hver især- så det synes vi selvfølgelig, at du skal opleve! Så hvorfor ikke kigge ind hos enten Hotel Danmark, Hotel SP34 eller Hotel Astoria - alle med kort afstand til Avenue Hotel Copenhagen.

På alle hotellerne får du de bedste vine - udvalgt af os selv. Vi har endda lanceret vores helt egen vin ONE, som du kan smage til Wine Hour. Historien bag er en fælles passion for vin og et ønske om at skabe noget unikt, som bragte os sammen med den anerkendte portugisiske vingård, Adega Mayor. ONE blev resultatet. Så kig forbi til Wine Hour og prøv et glas rød - eller hvidvin af ONE lavet kun for dig - af os..

 

 

Step aside coffee.
This is a job for wine!