BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

WINE HOUR

Hvad med et glas vin (eller to) - på husets regning? På alle brøchner hoteller tilbyder vi hver dag mellem 17:00-18:00 vores gæster et glas vin til Wine Hour. For os er det nemlig vigtigt, at vores gæster føler sig hjemme, og hvad er mere hjemligt end at få skænket et rigtig godt glas vin og slappe af? Så det får du selvfølgelig hos os. Og vi stopper selvfølgelig ikke her. For du kan som gæst hos os opleve Wine Hour på alle vores hoteller - det behøver ikke være det hotel, du bor på. Hver af vores hoteller har nemlig en helt unik atmosfære hver især- så det synes vi selvfølgelig, at du skal opleve! Så hvorfor ikke kigge ind hos enten Hotel OttiliaHotel Danmark, eller Hotel SP34  - alle med kort afstand til Avenue Hotel Copenhagen.

På alle hotellerne får du de bedste vine - udvalgt af os selv. Vi har endda lanceret vores helt egen vin ONE, som du kan smage til Wine Hour. Historien bag er en fælles passion for vin og et ønske om at skabe noget unikt, som bragte os sammen med den anerkendte portugisiske vingård, Adega Mayor. ONE blev resultatet. Så kig forbi til Wine Hour og prøv et glas rød - eller hvidvin af ONE lavet kun for dig - af os..

STEP ASIDE COFFEE.
THIS IS A JOB FOR WINE!


Et godt glas vin (eller to) fra 17-18
PÅ VORES REGNING!

WE'VE FOUND

THE ONE

En fælles passion for vin og et ønske om at skabe noget unikt bragte os sammen med den anerkendte portugisiske vingård, Adega Mayor. ONE er resultatet

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..