cocktail bar

& tagterrasse

En cocktailbar i verdensklasse midt i København.
På Hotel Herman K finder du ikke en helt almindelig bar. Nej, her finder du en eksklusiv cocktail bar i verdensklasse med fantastiske cocktails, international vibe og en helt unik indretning.  Vores bar er indrettet af en international anerkendt kunster med med spektakulære 12 meter til loftet! Men udover de ekstremt gode cocktails og det unikke design - ja så er det er det stemningen, der gør baren til noget helt særligt. Du finder ikke en eksklusiv upscale cocktail bar med en mere hjemlig og hyggelig atmosfære, der byder alle velkommen. Vi tror nemlig på, at de gode cocktails og den unikke atmosfære er bedst kombineret med en afslappet stemning.

Udenfor gemmer sig en urban tagterrasse omgivet af grønne planter og Københavns rå gamle bygninger. Tag plads og nyd et glas vin, en cocktail eller middag om sommeren fra vores our nordiske in-house  restaurant ROXIE med Michelin-vindende team bag.

Vores værter byder dig velkommen, når du træder ind ad døren - imens bartenderne serverer nogle af de bedste cocktails i København. Så kig forbi og få en helt ekstraordinær oplevelse.

Både bar og tagterrasse er åben for alle - hotelgæst eller ej.

Cool & vibrant
- with a homey atmosphere