all Yours
Exclusively!

HAR DU NOGENSINDE...
...tænkt på at have et luksus boutique hotel helt for dig selv?

Som noget helt eksklusivt kan I få Hotel Herman K som jeres eget private hotel. Ja, det er helt korrekt! I kan få hele dette luksus boutique hotel helt for jer selv til et særligt event. Vi gør nemlig tingene lidt anderledes her - og den mulighed skal du selvfølgelig også have. Hotellets luksuriøse faciliteter, unikke features og services? Jamen de er der selvfølgelig allesammen - kun til jer! For lige at nævne et par af disse: jeres helt egen cocktail bar (Tjek!), en privat udendørs lounge terrasse (Tjek!), vores særlige signaturer Wine Hour og Night Cap Hour serveret kun til jer (Tjek! Tjek!).

Men vi er ikke helt færdige endnu! Vi skræddersyer nemlig hele Hotel Herman K  til jeres specifikke event fra en tilpasset musik profil på hele hotellet ud fra jeres præferencer til jeres eget brand og visuelle look på vores cocktail kort. Vil I omdøbe hotellet til jeres event? Jamen værs'go! Det er jeres!

Sammen med alt dette får I jeres egne personlige værter og værtinder, der er til jeres rådighed 24/7. Vi sørger for, at I har alt det, I skal bruge - og mere til - så I kan føle jer helt hjemme i jeres egne settings.

Nedenfor har vi samlet alt det, I helt eksklusivt får på Hotel Herman K...

WANNA RENAME THE HOTEL FOR YOUR EVENT?
SURE! IT’S ALL YOURS…