+
Good morning!
It's organic

Hvordan starter man dagen på den bedste måde? Det har vi et sikkert svar på – vi kalder det Good morning. It’s Organic, nærmere betegnet vores lækre økologiske morgenmads buffet med over 90% økologiske produkter. På morgenbordet finder du friskbagt brød og croissanter, årstidens frugt, friskpressede juicer, sunde smoothies og meget mere. Vi kunne blive ved! Men vi synes faktisk, du selv skulle gøre et forsøg og tilføje den til din booking.

Cafe Latte or Latte Macchiato? Al special kaffe er selvfølgelig inkluderet!

Morgenbuffet fra kl. 7.00 – 10.00
Helligdage og weekend fra 7.30 – 11.00

Good morning!
It's organic

Hvordan starter man dagen på den bedste måde? Det har vi et sikkert svar på – vi kalder det GOOD MORNING. IT’S ORGANIC! Nærmere betegnet vores økologiske morgenmad. En lækker morgenbuffet  med gode danske råvarer og et nordisk twist serveret af ROXIE. Du får et lækkert udvalg af friskbagt brød, pålæg, frugt, yoghurt med toppings og granola, hjemmelavet smoothies, lækre juicer, ginger shot og meget mere. Samtidig får du lækre á la carte retter, champagne, al special kaffe og the inkluderet.

Vi kunne blive ved! Men vi synes faktisk, du selv skulle prøve det! Morgenmad er altid inkluderet på vores suiter - og kan ellers tilkøbes under bookingen eller direkte på hotellet.

Stort eksklusivt morgenbord
Pris: 299 kr. pr. person.

Hverdage fra kl. 7.00 – 10.00
Weekend & Helligdage  fra 7.30 – 11.00

Cafe latte eller champagne?
- det er på huset!