Lokal

område

Hotel Ottilia ligger i Københavns nye urbane og kulturelle bykvarter: Carlsberg Byen - perfekt placeret midt imellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro. Carlsberg Byen er et område, der boomer med aktivitet, hvor små butikker, cool restauranter og hyggelige caféer strækker sig langs gaderne sammen med et væld af kulturelle seværdigheder og kunst.

Hotel Ottilia er centrum for dette nye område. Udforsk kvarteret på cykel eller gå rundt i de små gader og områder, hvor du finder de lokale københavnere hænge ud på de små pladser eller i én af historiske haver blandt industribygningerne (engang kendt for at brygge øl). Carlsberg Byen er nemlig kendt for øl. Navnet siger nok det hele, da det er nærmere betegnet Carlsberg Bryggerierne grundet af J. Jacobsen. Du kan stadig finde de originale historiske bygninger, de gamle stalde med bryggerheste  og The Jacobsen House Brewery, der serverer special øl. På vejen vil du også møde kreative forretningsfolk og tusinder af studerende på campusen, da de har deres daglige gang her.

Carlsberg Byen og Hotel Ottilia ligger i kort afstand fra populære steder som Istedgade, Københavns Zoo, Frederiksberg Have og Søndermarken samt musikstedet Vega. Med kun 20 minutters gang eller to stop med s-toget kommer du til Kødbyen og indre København. Det kan man da kalde at have det hele omkring sig.

PSST! Har du dårlig stedssans? Så kig efter elefanterne! Hotel Ottilia ligger nemlig lige ved siden af den berømte elefantport i Carlsberg Byen. Du kan også spotte de gyldne platter på facaden af hotellet (Bonusinfo: de er designet som bunden af en ølflaske, da bygningen engang bryggede øl).

carlsberg byen
københavns nye kulturelle og hippe kvarter