BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

ALL INCLUSIVE

KONFERENCE


Hold dit møde eller konference i helt unikke rammer på Hotel Ottilia i Carlsberg Byen. En perfekt placering kun 500 m. fra Carlsberg st. Her kan du holde en stor konference, et mindre møde eller samle medarbejderne til dag med team building - lige meget hvad, så har vi et møde lokale til dig. Hvad du får? Det er faktisk ikke så lidt!

Hvad siger du til all-inclusive? Ingen regning, der stiger, i løbet af dagen - ingen overraskende ekstra udgifter? Hos os får du nemlig vores Brøchner signatur, All-Inclusive Conference. Og hvad betyder det? Det betyder simpelthen, at prisen altid er prisen. Regningen forbliver den samme, hvor I har udvalgte kolde drikkevarer, kaffe og the, snacks og frugt ubegrænset hele dagen - og en frokost, som kan nydes på vores rooftop restaurant TRAMONTO.

Alle mødelokalerne afspejler den unikke arkitektur, bygningen har, med industrielt design, rå elementer og hyggelige break-out kroge. Du kan vælge i mellem 10 forskellige mødelokaler på Hotel Ottilia. Alternativt kan du jo også invitere hele firmaet og gøre brug af alle konferencefaciliteterne i to etager, der kan rumme 200 personer i alt. Er du til det mindre og uformelle møde, så har vi et et eksklusivt chambre i lobby området. Ligemeget hvad, vil I få samme unikke oplevelse og service med vært/værtinde, teknisk support og meget mere.

Fælles for alle konference - og mødelokalerne er, at de har state-of-the-art teknologi, fantastisk wi-fi og high-tech løsninger, så I kun skal komme og tænke de store tanker.

INGEN EKSTRA UDGIFTER, NÅR DAGEN ER OMME

DET FÅR DU

EKSKLUSIVT

HOS OS..

DET FÅR DU

EKSKLUSIVT

HOS OS..

STATE-OF-THE-ART

TEKNOLOGI!

AD LIBITUM

KAFFE & THE
SODAVAND
SNACKS
ISVAND
FRUGT

MØDE & KONFERENCE LOKALER

PLENUM & GRUPPERUM

rå industrielle elementer i historiske omgivelser

CHAMBRE

EKSKLUSIV & HYGGELIG

ELEGANT &
EKSKLUSIVT!

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..