BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

ALL INCLUSIVE

KONFERENCE


Hold dit møde eller konference i helt unikke rammer på Hotel Ottilia i Carlsberg Byen. En perfekt placering kun 500 m. fra Carlsberg st. Her kan du holde en stor konference, et mindre møde eller samle medarbejderne til dag med team building - lige meget hvad, så har vi et møde lokale til dig. Hvad du får? Det er faktisk ikke så lidt!

Hvad siger du til all-inclusive? Ingen regning, der stiger, i løbet af dagen - ingen overraskende ekstra udgifter? Hos os får du nemlig vores Brøchner signatur, All-Inclusive Conference. Og hvad betyder det? Det betyder simpelthen, at prisen altid er prisen. Regningen forbliver den samme, hvor I har udvalgte kolde drikkevarer, kaffe og the, snacks og frugt ubegrænset hele dagen - og en frokost, som kan nydes på vores rooftop restaurant TRAMONTO.

Alle mødelokalerne afspejler den unikke arkitektur, bygningen har, med industrielt design, rå elementer og hyggelige break-out kroge. Du kan vælge i mellem 10 forskellige mødelokaler på Hotel Ottilia - om I er 2 eller 120 personer, det er helt op til jer! De største i bunken er to store konferencelokaler på hver etage med kapacitet op til 120 personer hver. Alternativt kan du jo også invitere hele firmaet og gøre brug af alle konferencefaciliteterne i to etager, der kan rumme 200 personer i alt. Er du til det mindre og uformelle møde, så har vi et et eksklusivt chambre i lobby området. Ligemeget hvad, vil I få samme unikke oplevelse og service med vært/værtinde, teknisk support og meget mere.

Fælles for alle konference - og mødelokalerne er, at de har state-of-the-art teknologi, fantastisk wi-fi og high-tech løsninger, så I kun skal komme og tænke de store tanker.

Men det skal ikke alt sammen handle om arbejde! Vi gør tingene lidt anderledes - vil du også det? På Hotel Ottilia kan du vælge mellem fede events spaces: den mest fantastiske tagterrasse med udsigt over hele byen, indenfor i restauranten eller i den cool industrielle hal, Dipylon, som har rå og anderledes detaljer. Her er plads til større arrangementer, bryllup, middag, lanceringer, firmafester eller noget andet. Skal du holde et mindre event, ja så har vi to barer med hvert sit unikke særpræg.

Skriv en mail eller giv os et kald omkring mulighederne!

STAY SAFE: Se midlertidige ændringer i forbindelse med Covid-19 

INGEN EKSTRA UDGIFTER, NÅR DAGEN ER OMME

DET FÅR DU

EKSKLUSIVT

HOS OS..

DET FÅR DU

EKSKLUSIVT

HOS OS..

STATE-OF-THE-ART

TEKNOLOGI!

AD LIBITUM

KAFFE & THE
SODAVAND
SNACKS
ISVAND
FRUGT

MØDE & KONFERENCE LOKALER

PLENUM & GRUPPERUM

rå industrielle elementer i historiske omgivelser

CHAMBRE

EKSKLUSIV & HYGGELIG

ELEGANT &
EKSKLUSIVT!

EVENT VENUES

TAGTERRASSE. DIPYLON SAL. RESTAURANT. BAR.

FEST. MUSIK.
EVENT. BRYLLUP.
DRINKS.
MENNESKER.
MAD. SHOW.

få lavet costumized cocktail-kort med jeres brand & look

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..