Rooftop

restaurant

På Hotel Ottilia kan du nyde en middag med udsigt over hele byen på vores rooftop terrace. Hotellet kommer til at have hele 3 restauranter, som endnu ikke alle kan afsløres. Men én ting er sikkert - det bliver spisesteder, du bliver nødt til at prøve i Carlsberg Byen!

TRAMONTO - Italian Cuisine & Bar

TRAMONTO Rooftop - Italian Cuisine & Bar er én af de 3 restauranter på Hotel Ottilia, som vi kan afsløre.  En ny italiensk perle, der oser af autenticitet og hygge, hvor du får serveret det aller-bedste fra Italien.  Og som navnet afslører, er restauranten placeret helt på toppen af hotellet- så du får samtidig serveret en helt fantastisk 360-graders udsigt over byen. Tag plads indenfor i restauranten eller udenfor på den hyggeligste tagterrasse blandt glødepærer og udendørs pejs. Og så har tagterrassen sin egen humle-have (som en reference til bygningens gamle maltlager).

Nedenunder vil du finde den anden restaurant, der byder på en madoplevelse i tre etager. Og lige uden for hotellet ligger den sidste restaurant - et lille intimt hus, som gemmer på mange spiselige overraskelser.

We don't just tell you where it's happening
we make it happen right at the hotel

TRAMONTO ROOFTOP

- Italian Cuisine & Bar-autentisk
italiensk
restaurant

med stor tagterrasse og 360 graders
udsigt over byen

Detaljerne

Italiensk restaurant
international stemning
frokost og aftenservering
drinks & snacks