In-house

restauranter

På Hotel Ottilia kan du spise på på hele 3 forskellige restauranter, som endnu ikke alle kan afsløres. Men én ting er sikkert - det bliver spisesteder, du bliver nødt til at prøve i Carlsberg Byen! Og så er en anden ting sikkert - det bliver fremragende mad til fornuftige penge. Noget, vi altid lægger vægt på.

Ottilia's Rooftop - Italian Cuisine & Bar

Ottilia's Rooftop - Italian Cuisine & Bar er én af de 3 restauranter på Hotel Ottilia, som vi kan afsløre.  En ny italiensk perle, der oser af autenticitet og hygge, hvor du får serveret det aller-bedste fra Italien.  Og som navnet afslører, er restauranten placeret helt på toppen af hotellet- så du får samtidig serveret en helt fantastisk 360-graders udsigt over byen. Tag plads indenfor i restauranten eller udenfor på den hyggeligste tagterrasse blandt glødepærer og udendørs pejs. Og så har tagterrassen sin egen humle-have (som en reference til bygningens gamle maltlager).

Nedenunder vil du finde den anden restaurant, der byder på en madoplevelse i tre etager. Og lige uden for hotellet ligger den sidste restaurant - et lille intimt hus, som gemmer på mange spiselige overraskelser.

Vi kan ikke helt afsløre mere nu, så du får i stedet en visuel teaser nedenfor her...

We don't just tell you where it's happening
we make it happen right at the hotel

Ottilia’s Rooftop

- Italian Cuisine & Bar-