social spaces

& barer

På Hotel Ottilia har du masser af social areas, som du kan hænge ud i med både gæster og de lokale. Her er der nemlig plads til, at alle kan mødes over en god kop kaffe, indhente lidt  arbejde eller simpelthen bare sidde og nyde den fantastiske atmosfære, som hotellet har. Vi gør os nemlig rigtig umage for, at  du kan føle dig helt hjemme. Så meget, at du måske ikke vil forlade os igen! Og det er præcis sådan, du skal have det, når du besøger vores hotel - gæst eller ej. Tag plads i vores hyggelige stue, The Salon - eller én af de andre 4 små rum omkring -  sæt dig til rette i industrielle rammer i vores Dipylon sal med knitrende pejs i baggrunden eller tag computeren hen i vores smukke runde chambre.

Har du lyst til en god cocktail eller lokal øl? Så har du hele to forskellige barer at vælge imellem (én var bare ikke nok). På toppen af Hotel Ottilia, kan du sippe drinks med den absolut bedste udsigt over byen indenfor eller på den hyggelige tagterrasse - eller i lobby baren omgivet af de gamle siloer.

Når du tager en tur rundt på hotellet, vil du opdage alle de skjulte steder, som det gamle Malt Magasinet rummer, kombineret med digitale oplevelser som lys-installationer og overflader, et galleri og vand med lys i siloerne!

 Så kig forbi og få en helt ekstraordinær oplevelse.

one way or another
- you will feel right at home