BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

SOCIAL SPACES

ROOFTOP & BARER


På Hotel Ottilia har du masser af social areas, som du kan hænge ud i med både gæster og de lokale. Her er der nemlig plads til, at alle kan mødes over en god kop kaffe, indhente lidt  arbejde eller simpelthen bare sidde og nyde den fantastiske atmosfære, som hotellet har. Vi gør os nemlig rigtig umage for, at  du kan føle dig helt hjemme. Så meget, at du måske ikke vil forlade os igen! Og det er præcis sådan, du skal have det, når du besøger vores hotel - gæst eller ej. Tag plads i vores hyggelige stue, sæt dig til rette i industrielle rammer i vores Dipylon sal med over 20 m. til loftet - eller tag computeren hen i vores smukke runde chambre.

Har du lyst til en god cocktail eller lokal øl? Så har du hele to forskellige barer at vælge imellem (én var bare ikke nok). På toppen af Hotel Ottilia, kan du sippe drinks med den absolut bedste udsigt over byen indenfor eller på den hyggelige tagterrasse - eller i den rå lobby bar med de gamle siloer.

Så kig forbi og få en helt ekstraordinær oplevelse.

ONE WAY OR ANOTHER
- YOU WILL FEEL RIGHT AT HOME

DIPYLON

LOBBY BAR

&

DIPYLON

HALL

LOBBYBAR

IF WE LOVE IT

WE STOCK IT

HVORDAN VI KØRER BAREN

BAR SIGNATUR

I BAREN FINDES ET HELT EKSKLUSIVT UDVALG AF GIN FRA HELE VERDENEN - BÅDE KLASSIKERE OG DE HELT SJÆLDNE, SOM KAN NYDES MED FORSKELLIGE TONICS OG GARNISH

PSST!
WILDERNESS GIN

VI HAR OGSÅ LAVET VORES EGEN DANSKE GIN MED UNIKKE INGREDIENSER FRA DE 4 ÅRSTIDER

SOCIAL SPACE

SOCIAL SPACE

ROOFTOP

BAR

GODE DRINKS. BEDSTE UDSIGT.
TAGTERRASSE.
ÅBEN FOR ALLE!

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..