BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

VÆRELSER

På Hotel Ottilia bor du i et hotelværelse, som du ikke har oplevet før. Værelserne afspejler de historiske bygninger, som hotellet ligger i, med et helt unikt design.

I den historiske bygning, Lagerkælder 3, kan du bo i forskellige værelsestyper, der alle er designet i et cool industrielt look - nogle med rå beton og åbne badeværelser, andre med originale bjælker i jern eller træ og sildebensgulve. Vores Small Double Værelse til Superior Double Værelse er forskellige, hvor nogle vender ud mod vejen med cool 'zipper'-vinduer bag de kendte guld plader på facaden. På vores Deluxue Værelser, har du store runde panorama vinduer, som du kan sidde i. Her får du en udsigt til Bryggernes Plads med springvand, caféer, butikker og masser af liv. Andre værelser på hotellet 

Vores Suiter ligger i tårnet af det gamle Malt Magasinet på Hotel Ottilia, der giver dem et helt eksklusivt særpræg med runde soveværelser og dagligstue. Store flerfløjede vinduer, stuk og fine detaljer med smukt. Som noget helt eksklusivt får du også ALL-INCLUSIVE minibar på alle vores suiter. Det betyder, at du frit kan bestille af de udvalgte drikkevarer i suite kategorien i løbet af dit ophold.


FITNESS
KIT

TRÆN PÅ VÆRELSET MED ET FITNESS KIT MED VÆGTE, STRAPS & YOGA MÅTTE

AFHENTES I LOBBYEN

VÆRELSESTYPER

HERSKABELIGE LOFT SUITER

Vores loft suiter kan du finde i tårnet på Hotel Ottilia. Her er det som at træde ind i en eksklusiv gammel københavnsk herskabslejlighed - med et råt industrielt twist. Suiterne har stue og et helt rundt soveværelse med  flerfløjede vinduer. De oprindelige trægulve og stuklofter er bevaret med masser af smukke detaljer kombineret med en cool indretning.

HVAD ANDRE SIGER...

TAG IKKE KUN VORES ORD FOR DET. HER ER LIDT AF HVAD DEN INTERNATIONALE PRESSE SIGER OM HOTEL OTTILIA....

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..