BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

WINE HOUR

På Hotel Ottilia byder vi hver dag på vores særlige signatur Wine Hour mellem 17:00-18:00. For os er det vigtigt, at vores gæster føler sig hjemme, når de besøger os, og hvad er mere hjemligt end at nyde et godt glas vin (eller to) i hyggelige omgivelser. 

Og vi stopper selvfølgelig ikke her. For du kan som gæst hos os opleve Wine Hour på alle vores hoteller - det behøver ikke være det hotel, du bor på. Hver af vores hoteller har nemlig en helt unik atmosfære hver især- så det synes vi selvfølgelig, at du skal opleve! Så hvorfor ikke kigge ind hos enten Hotel SP34Hotel Danmark,eller Avenue Hotel Copenhagen - alle med nem afstand til hotellet.

Vores værter og værtinder serverer vores udvalgte rød, hvid - eller portvin på huset, som kan nydes i vores eksklusive og hyggelige Salon. Vi har endda lanceret vores helt egen vin 'ONE' til vores signatur Wine Hour på alle vores boutique hoteller. En fælles passion for vin og et ønske om at skabe noget unikt bragte os sammen med den anerkendte portugisiske vingård, Adega Mayor. ONE er resultatet. Så nyd et glas af vores egen rød - eller hvidvin lavet kun for dig - af os.

STEP ASIDE COFFEE.
THIS IS A JOB FOR WINE!NYD ET GODT GLAS

VIN - ELLER TO

MELLEM 17-18

PÅ HUSETS REGNING...

THOMAS MOUGEOLLE

THOMAS MOUGEOLLE

WE'VE FOUND THE ONE


THE RED: A SMOOTH SILKY WINE DECADENTLY GRATED WITH A TOUCH OF BALANCED SWEETNESS FROM FRUITS.

THE WHITE: A FRESH CRYSTALLINE WINE WITH SCENTS OF LEMON, PINEAPPLE AND FLORAL NOTES WITH A DECADENT TASTE.

FRIENDS DON'T LET

FRIENDS WINE ALONE!

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..