Avenue Hotel Copenhagen Organic Breakfas
Breakfast
Hotel Ottilia  Organic Breakfast Juice
Hotel SP34 Breakfast Restaurant (2)
Hotel SP34 restaurant Vaekst (4)
Hotel SP34 CocksCows (1)
Rooftop Terrace Restaurant (5)

MADEN

DET BEDSTE I BYEN

Et godt ophold er lig med gode madoplevelser, ikke? Så vi serverer selvfølgelig en pallette af byens absolut bedste for dig - fra morgen til aften!

Hvordan starter man så dagen på den bedste måde? Vores svar er: GOOD MORNING. IT’S ORGANIC! Nærmere betegnet vores lækre økologiske morgenmad. Ja, den er så god, at den har sit eget navn. Og når vi kalder det økologisk, mener vi det – over 90% af morgenmaden er økologisk. Du får en bred vifte af sunde økologiske morgenlækkerier med friske lokale råvarer baseret på sæson – med drikkevarer inkluderet. Vores morgenmad er altid åben for alle - så du kan sagtens bare kigge ind fra gaden!

På nogle af vores hoteller serverer vi også frokost og middag på vores konceptuelle in-house restauranter i samarbejde med anerkendte partnere i byen. Det er afgørende for os at vælge den helt rigtige restaurant for at give dig den ekstraordinære oplevelse, vi ønsker. Så hver enkelt restaurantpartner er særligt udvalgt til at passe til hotellets særpræg og stemning. Og ikke mindst vores bæredygtige profil.

HOTELLER

INKLUDERET:
Bobler
Alle typer kaffe & te
Hjemmelavet smoothies
Forskellig juice
Isvand

... og pandekager og varm kakao til børnene!

PRIS:
225 kr. pr. person
3-12 år = 50%

HOTEL SP34:

VÆKST
Ny Nordisk gastronomi

COCKS & COWS:
Bedste burgere i byen

DIN NYE VEN:
Café & Bar

HOTEL OTTILIA:

TRAMONTO:
Italiensk restaurant med tagterrasse

ALTID ÅBEN FOR ALLE

Buzzing bars 3
wine hour ottilia
Hotel Danmark Lobby Bar (3)
signature wine hour
Buzzing bars 1

BAREN

ALT DET, VI SELV ELSKER…

… det er præcis, hvad du finder som udvalg i vores barer. Vi kalder det: IF WE LOVE IT, WE STOCK IT! Det betyder, at alt, hvad du finder på barmenuen, er, hvad vi selv ville bestille. Og vi har fyldt hylderne med rigtig gode ting – fra den bedste økologiske kaffe over unikke specialøl, til udsøgte vine og lækre cocktails. Og endnu vigtigere... vi serverer det hele til rimelige priser uden at gå på kompromis med hverken kvalitet - eller den gode stemning!

Baren er altid i hjertet af vores steder. Vi tror på, at gode drinks bare smager lidt bedre i hyggelige omgivelser. Så alle vores barer har deres eget unikke design, atmosfære og stemning – hvilket har gjort dem ret populære hos både gæster og de lokale. Desuden har hvert hotelbar sin egen signatur. Så uanset hvor du bor, venter noget ekstra særligt.

PÅ HUSETS REGNING

Vi er ikke helt færdige endnu. I baren finder du også vores egen vin, øl og gin – skabt i samarbejde med førende brands fra branchen. Vores eget bud til barudvalget:

BRYGGET AF SVANEKE BRYGHUS
Økologisk og CO2-neutral brygget pilsner skabt af vores helt eget team i samarbejde med Svaneke Bryghus. Den er unikt afbalanceret med en krop af malt og karamel og en frisk citrus humlearoma. Den er undergæret med gær fra Svaneke Bryghus. Labels på flaskerne har costumized design med forskellige statements, der passer til den følelse vores øl skal give dig, når du har den i hånden.

BRYGGET AF CARLSBERG
En unik Jacobsen-øl brygget af Carlsberg helt eksklusivt til Hotel Ottilia. Så du kan kun smage denne øl i baren på Hotel Ottilia. For første gang i historien har den internationale bryggerigigant, Carlsberg, brygget en øl til et hotel. Det er vi ret stolte af! Ottilia Lager er en gylden pilsner brygget med humle, der vokser direkte på taget af Hotel Ottilia - og fermenteret med den originale Carlsberg-gær (fundet på flaske fra 1883).

AF ADEGA MAYOR
ONE er produceret af den anerkendte portugisiske familieejede vingård, Adega Mayor, kendt for kvalitetsvin af høj klasse. Det var en fælles passion for at skabe noget helt unikt, der bragte os sammen om at lave disse vine, som noget helt enestående. Så vi kalder dem 'ONE'. ONE findes både som en silkeblød rød og en delikat hvid. Begge serveres til vores ’Wine Hour’, så du kan smage vinene, der er lavet kun for dig - af os.

I SAMARBEJDE MED HAMMER & SØN
En unik gin skabt ud fra den danske natur af Henrik Hammer - manden bag den prisvindende 'Geranium Gin'. Den hedder ’Wilderness Gin’, da den repræsenterer de fire årstider - og er produceret af planter plukket direkte fra den vilde danske natur af vores eget Brøchner team.

dimitris kolonas (16)
Hotel SP34 Lobby Bar (3) (Custom)
Hotel OttiliaSignature Gin Bar
Avenue Hotel Copenhagen Bubble Bar (1)
urban terrace 7 p

HVER BAR

HAR NOGET HELT SÆRLIGT

Udover alt det gode vi lige har nævnt ovenfor, så har vi også tilføjet noget særligt for hvert hotel. Noget, der skiller dem ud fra hinanden. For det første har vi vores eksklusive ’Black Book’ vine med et udvalg af unikke flasker - specielt udvalgt til dem, der ønsker noget endnu mere ekstraordinært. Når vi en gang imellem finder noget rigtig (rigtigt) godt, så tilføjer vi det til samlingen.

Så har vi også det, vi kalder, barsignaturer. Noget unikt for hver bar, der passer til stemningen og stilen på det specifikke hotel...

På Hotel SP34 finder du Danmarks største udvalg af portvin med unikke portvinscocktails, du absolut bør prøve

På Hotel Ottilia har vi et sortiment af gin fra hele verden – og et særligt udvalg af danske gin inklusiv vores egen Wilderness Gin.

…. og masser af bobler står klar til at blive poppet. Hotel Danmark er dedikeret til bobler! Her finder du alt fra Cava til Cristal – og specielle boblende cocktails!