nightcap 1l
nightcap 4p
nightcap 3p
nightcap 2 l

Nightcap Hour

på husets regning hver aften

Så du kender nok allerede til vores signatur i alle vores hoteller: Wine Hour (hvis ikke, burde du - så det er bedst at besøge siden bagefter). Men udover vores berømte Wine Hour har vi endnu en "signatur-nyhed" i byen. Den kaldes 'Nightcap Hour' og den får du eksklusivt, når du bor på et af vores hoteller - og det er en aftenritual, vi varmt anbefaler at prøve!

Nu tænker du måske: hvad er en "nightcap"? Hint: Det er ikke den, du sætter på hovedet. Åh nej, dette er en stilet måde at afslutte dagen og forberede natten på. Vi serverer en sjus (eller to) hver aften under Nightcap Hour i vores hyggelige sociale rum mellem 22.00 og 23.00. Og du har fuldstændig lov til at tage en runde mere, hvis du vil!

Hvorfor? Fordi Nightcap Hour handler om at få vores gæster til at føle sig helt hjemme, når de bor hos os. Så du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde en drink efter eget valg fra vores udvalg af spiritus med både klassikere og unikke flasker. Den intime og afslappende atmosfære sikrer, at du afslutter dagen på bedste vis - enten i et roligt øjeblik eller i samtale med de andre gæster. Det er helt op til dig.

nightcap 1p
nightcap 5p

Bring it home Found a fave?

Something caught your eye (and taste)?

You can buy any of the nightcap bottles and bring back home with you. Keep it all to yourself, give it away as a gift (or do both).

We even got the bag to 'bring it'!