wine hour ottilia 2
danmark whine hour 2
danmark whine hour
wine hour 7 p

Wine Hour

Vin på husets regning hver dag.

Hvad med et glas vin (eller to) på husets regning fra 17-18 hver dag? Fangede vi din opmærksomhed? Godt, for dette er noget, du vil huske. På alle Brøchner hoteller tilbyder vi et glas rød, hvid eller portvin hver dag til alle vores gæster, når vi afholder vores signatur Wine Hour. Der er også noget andet, der er værd at vide: du kan nyde Wine Hour på alle vores hoteller - det behøver ikke at være det hotel, du bor på. Vi synes, det er ret genialt! Vore hoteller har hver en unik atmosfære, så hvorfor ikke opdage dem alle? Her er opstillingen for dig. Hotel Ottilia, Hotel Danmark, Hotel SP34, i Avenue Hotel Copenhagen - alle kun en kort gåtur eller rejse fra hinanden.

wine hour 2 l
wine hour ottilia
avenue wine hour
wine hour 4 l
wine hour 1

Vi har fundet

den ene

Men det stopper ikke her! Vi har også skabt vores helt egen vin 'ONE' til Wine Hour på vores boutique-hoteller. ONE er lavet for Brøchner Hotels af den anerkendte portugisiske vingård, Adega Mayor, kendt for sin vin af høj kvalitet. En fælles passion for vin og en ægte dedikation til at gøre den unik bragte os sammen for at skabe ONE. Så nyd det gode glas vin (eller to) i vores sociale områder, hvor vi bringer et strejf af "international vibe" med et strejf af hyggelig atmosfære - og det er også på husets regning!

The white: A fresh crystalline wine with scents of lemon, pineapple and floral notes, complemented with a decadent full taste.

Den hvide: En frisk krystalklar vin med dufte af citron, ananas og blomsternoter, komplementeret med en dekadent fyldig smag.

Træd kaffen til side. Dette er et job for vin!