Brøchner Hotels rykker ind i Carlsberg Byen

5. december 2016

Den fremadstormende danske hotelkæde Brøchner Hotels åbner et nyt luksus boutiquehotel i international klasse i Københavns nye populære bykvarter, Carlsberg Byen.

Fra 2019 kan danske og internationale besøgende få en hoteloplevelse ud over det sædvanlige i Carlsberg Byen. Det sker, når hotelkæden Brøchner Hotels slår dørene op til det nye bykvarters første hotel. Hotellet vil have adresse i to af Københavns flotteste industribygninger, Maltmagasinet og den historiske og fredede Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver på facaden, der alle bevares, når bygningerne nu nøjsomt forvandles til et luksushotel med 156 værelser.

Det nye hotel får navnet Hotel Ottilia opkaldt efter brygger Carl Jacobsens kone og bliver kædens hidtil største boutiquehotel. Hotellet får bl.a. to barer, en restaurant med tagterrasse, der byder på en spektakulær udsigt udover København og faciliteter til 200 møde- og konferencegæster.

Samarbejdet med Carlsberg Byen underbygger hotelkædens mål om at udvikle København som attraktiv by.

”Vi driver anderledes hoteller med omtanke, hvor den unikke oplevelse er i centrum, og i vores øjne er Carlsberg Byen et af de mest unikke områder i København. Vi tror på, at det på sigt vil udvikle sig til at blive et selvstændigt bykvarter, der fremover vil trække endnu flere besøgende til, og vi ser frem til at være en del af den udvikling,” udtaler Karim Nielsen, Adm. Direktør for Brøchner Hotels. Han ser desuden de historiske rammer som en stor fordel for hotellet.

”Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt. Derfor er det vores plan at trække bygningernes historie ind i udformningen af hotellet, så kornsiloer, maltlagre og maskiner indgår i indretningen og bliver en del af fortællingen om hotellet”.

I Udviklingsselskabet Carlsberg Byen, der varetager byudviklingen på Carlsbergs gamle industriområde, ser man også frem til at samarbejde med Brøchner Hotels om Hotel Ottilia:

”Vi er utroligt glade for, at Brøchner Hotels ser de samme perspektiver i de fredede bygninger som vi selv. Der er tale om nogle af Københavns flotteste bygninger med en meget central og attraktiv beliggenhed, der vil matche Brøchner Hotels profil godt. Hotellet vil, sammen med de mange andre nye spændende restauranter, caféer og kulturaktiviteter, tiltrække en masse besøgende til glæde for hele kvarteret. Vi ser nu frem til at indgå forhandlinger med den rette investor om overtagelse af bygningerne, så dette unikke projekt kan realiseres”, siger adm. dir. i Carlsberg Byen, Jens Nyhus.

Brøchner Hotels er Danmarks førende boutiquehotelkæde med hoteller af international standard. Det
nye luksushotel i Carlsberg Byen er med til at cementere positionen yderligere.
Brøchner Hotels driver i dag i alt 4 boutique hoteller i København med sammenlagt 367 værelser fordelt på Hotel SP34, Hotel Astoria, Hotel Danmark og Avenue Hotel Copenhagen. Desuden åbner kæden et femstjernet hotel på Bremerholm i København i 2018.

Kontaktperson i Brøchner Hotels
Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager
D: 2389 9981
E: casa@brochner-hotels.dk

Kontaktperson i Carlsberg Byen
Adm. dir. i Carlsberg Byen
Jens Nyhus
D: +45 4097 3718
E: jny@carlsbergbyen.dk

Fakta om Hotel Ottilia

Hotellet bliver placeret i tidligere malt- og øllagerbygninger på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen
Det er opkaldt efter brygger Carl Jacobsens kone, Ottilia. Der er tale om et boutiquehotel med 156 værelser samt møde- og konferencefaciliteter til 200 personer.
Hotellet får flere restauranter hvoraf den ene bliver placeret på øverste etage med tagterrasse og udsigt over København. Hotellet bliver klassificeret som et 4+-stjernet hotel.