Brøchner Hotels køber nyt hotel

7. januar 2016

Hotelkæden Brøchner Hotels overtager Avenue Hotel på Frederiksberg og får dermed et af Københavns ældste boutique hoteller i sin portefølje. Med købet driver Brøchner Hotels nu fire boutique hoteller i hovedstaden.

Københavns første egentlige boutique hotel kommer nu på nye hænder. Det sker, når hotelkæden Brøchner Hotels overtager Avenue Hotel på Frederiksberg, som hidtil har været en del af Munkebjerg Gruppen.

Om baggrunden for købet fortæller CEO for Brøchner Hotels, Karim Nielsen, at det sker som et led i hotelkædens strategi om at styrke og udvide sin position inden for segmentet af boutique hoteller, og her passer Avenue Hotel rigtigt godt ind.

“Avenue Hotel er et af de første mindre hoteller i København, hvor man satsede på at tilbyde gæsterne en anderledes og mere intim hoteloplevelse med fokus på design og personlighed. Et sats de har haft stor succes med, hvilket hotellets mange dedikerede fans og gode anmeldelser understreger. Derfor behøver vi ikke umiddelbart at genopfinde og renovere hotellet for at tilpasse det til resten af vores hoteller,” lyder det fra Karim Nielsen.

Hotellet ligger tæt på klassiske turistoplevelser som Tivoli og Strøget, mens metroen bare er tre minutters gang væk. Men muligheden for at kunne bevæge sig i en helt anden og mere utraditionel retning er også til stede, hvilket ifølge Karim Nielsen er noget, specielt gæster i boutique hotel-segmentet sætter pris på.

“Med Avenue Hotels beliggenhed får man en unik mulighed for opleve Københavns mange ansigter i gåafstand. Fra mondæne Frederiksberg med eksklusive indkøbsmuligheder til hippe Nørrebro, hvor eksempelvis Griffenfeldsgade nærmest eksploderer i nye butikker og spisesteder. Det er netop den slags “lokale” oplevelser, som den klassiske boutique hotelgæst sætter pris på, og dem får man rig lejlighed til at opsøge på Avenue Hotel,” siger han.

Avenue Hotel har ved købet 68 værelser, og Brøchner Hotels har planer om på sigt at tilføje yderligere 12 ekstra værelser samt at arbejde mod en ekstra stjerne, så det bliver et

4+ stjernet hotel i stil med kædens populære og anmelderroste Hotel SP34.

Brøchner Hotels driver desuden de tre boutique hoteller Hotel Astoria, Hotel Danmark og Hotel SP34. Med tilføjelsen af Avenue Hotel kommer kæden op på 367 hotelværelser i København.

For mere information, kontakt venligst:

Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager for Brøchner Hotels
Mobil: 2389 9981
Mail: casa@brochner-hotels.dk