Brøchner Hotels laver Talenthold

17. januar 2017

Talenter skal dyrkes – også i hotelbranchen. Derfor starter den fremadstormende boutiquehotelkæde Brøchner Hotels nu et Talenthold for ansatte, der viser særlige evner inden for hotelfaget.

I boutiquehotelkæden Brøchner Hotels er den unikke gæsteoplevelse i centrum, og et besøg på et af kædens hoteller skal være en totaloplevelse. I den forbindelse spiller hotelpersonalet en central rolle, og det kræver et særligt talent at udfylde den opgave til perfektion. Derfor har Brøchner Hotels nu stiftet et Talenthold, hvor man i fremtiden vil uddanne talentfulde, yngre medarbejdere, der ønsker at udvikle deres talent. Om baggrunden for Talentholdet fortæller Lene Larsen, Director of HR & People Development i Brøchner Hotels:

”Først og fremmest vil vi gerne give en chance til unge mennesker, der er motiverede og har lyst til at prøve sig selv af. Dernæst har vi planer om at vokse yderligere inden for de kommende år. Det betyder, at vi får brug for medarbejdere på alle niveauer, der kender vores kultur og koncepter og forstår, hvad vi mener, når vi taler om at gøre tingene The Brøchner Way,”siger hun og fortsætter: ”Den danske hotelbranche befinder sig desuden midt i en rivende udvikling, og der er kamp om både hotelejendomme og de dygtigste medarbejdere. Det handler om at fastholde de talentfulde medarbejdere ved at vise dem, at der er gode udviklingsmuligheder hos Brøchner Hotels. Med Talentholdet tydeliggør vi, at vi satser på intern rekruttering og har blik for talent,” forklarer Lene Larsen. Det første Talenthold skydes i gang i januar. Der er otte pladser på holdet, og deltagerne er enten blevet udvalgt af ledelsen eller har selv har ansøgt om optagelse. I løbet af de næste to år skal de følge et fast tilrettelagt forløb med fire til seks undervisningsgange per år, der sikrer, at de får indblik i alle aspekter af hoteldriften og modtager undervisning, sparring og coaching undervejs fra deres personlige mentor fra koncernledelsen i virksomheden.
Stolthed blandt udvalgte
En af de første til at deltage på Talentholdet er Nanna Nedergaard Elling. Hun skal være Management Trainee og drømmer om en karriere i hotelbranchen.
”Det er en kæmpe chance at blive klædt på af Brøchner Hotels til en karriere i hotelbranchen. Jeg har altid gerne ville arbejde i branchen og valgte derfor også at læse min bachelor og kandidat i Service Management med speciale i Tourism and Hospitality. Jeg er utrolig stolt over at være blevet udvalgt og samtidig giver det også god mening for Brøchner Hotels at holde fast i os, der har en passion for service og oplevelsesøkonomi. Brøchner Hotels er en virksomhed, der har fokus på det unikke i både vores gæsteoplevelse, vores måde at drive hoteller på, men i høj grad også for medarbejderne.”

 

Kontaktperson i Brøchner Hotels
People & Culture Manager
Lotte Marie Hulvej Roesgaard
E:lmr@brochner-hotels.dk