Brøchner Hotels rykker til Aarhus

18. august 2017

Den fremadstormende danske boutique hotelkæde, Brøchner Hotels, tager nu næste skridt i koncernens udvikling og åbner det første hostel uden for København. Det sker efter indgåelsen af en lejekontrakt i de flotte bygninger, der tidligere har huset Aarhus Hovedbibliotek ved Mølleparken. Planen er at opføre en kæde af luksus boutique hostels.

Danmarks førende boutique hotelkæde er godt i gang med at udvide hotelporteføljen. I løbet af de næste år slår Brøchner Hotels dørene op til to nye luksus boutique hoteller i København og nu også kædens første hostel med placering i det centrale Aarhus. Det bliver samtidig første gang Brøchner Hotels etablerer sig uden for hovedstadens grænser.
”Vi har længe været på udkig efter en etableringsmulighed i Aarhus og med det gamle hovedbibliotek fik vi den perfekte mulighed for at komme til byen. Aarhus er en god og charmerende hotelby og ligesom København inde i en rivende udvikling, som vi ønsker at tage del i. Vores mål er at gøre det nye hostel til Aarhus’ mest populære og attraktive overnatningssted,” fortæller administrerende direktør for Brøchner Hotels Karim Nielsen og fortsætter:
”Markedet for hostels vokser helt vildt. Unge mennesker mellem 18 og 35 år rejser som aldrig før, og det øger efterspørgslen efter gode og centrale overnatningssteder, der ikke koster en formue. Netop det behov vil vi gerne imødekomme ved at skabe et hostel, hvor gæsten kan overnatte billigt, men tilkøbe den luksus gæsten ønsker. Det bliver et anderledes boutique hostel, hvor økonomi og kvalitet følges ad.”

På sigt er målet at lave en kæde af luksus boutique hostels rundt om i Europa, der i tråd med virksomhedens ambition skal være med til at sætte nye standarder og inspirere branchen.

Turismeboom i Aarhus
Det nye hostel forventes at åbne i 2019 med en kapacitet på 560 senge og et spændende lobbyområde, der skal være med til at tiltrække lokale aarhusianere og de gæster, der besøger byen. De seneste år er antallet af turister i Aarhus steget markant, og særligt udnævnelsen til europæisk kulturhovedstad 2017 har sendt turismen på rekordkurs. Derfor glæder borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard (S) sig også over, at der nu kommer et hostel i høj international klasse til byen.
”I årene op til nu under kulturhovedstaden har vi i Aarhus fået utrolig flot national og international omtale og opmærksomhed, der har betydet en markant stigning i antallet af turister og rekordmange hotelgæster. Også fremover vil gæsterne strømme til byen, og derfor glæder det mig, at vi snart kan slå dørene op til en ny hostel-oplevelse helt centralt i Aarhus. Det vil styrke den positive udvikling, byen befinder sig i,” siger Jacob Bundsgaard.

Udover det nye hostel omfatter det samlede projekt også opførelsen af 75-80 nye boliger, et supermarked samt p-kælder. Det er selskabet Biblioteksparken A/S med NorCap Development A/S som bagmand, der står bag projektet.

For mere information, kontakt venligst:

Søren Brøchner-Mortensen
Ejer og Director of Business Development for Brøchner Hotels
Mobil: 3057 7770
Mail: sbm@brochner-hotels.dk