Nu åbner det femstjernede Hotel Herman K

1. juni 2018

I dag slår Brøchner Hotels dørene op til Hotel Herman K. Et nyt femstjernet konceptuelt boutique hotel i unikke rammer midt i København.

I flere måneder har nysgerrige forbipasserende på Bremerholm i Købehavn fulgt med i, hvordan en tidligere transformerstation har gennemgået en nænsom forvandling. I dag er forvandlingen komplet og tilbage står Hotel Herman K. Et nyt femstjernet boutique hotel midt i byen. Bag Hotel Herman K står Brøchner Hotels, der nu driver i alt fem boutique hoteller i København.  Med sine 31 værelser, restaurant i tre etager og service i særklasse tilføjer Hotel Herman K et nyt konceptuelt luksus boutique hotel til både Københavns hotelscene og Brøchner Hotels.

”Moderne hotelgæster fra ind- og udland efterspørger i stigende grad skræddersyede hoteloplevelser, hvor design, service og placering går op i en højere enhed. Med Hotel Herman K kan vi tilbyde netop dette i et miljø, hvor gæsterne samtidig kan føle sig hjemme,” siger Karim Nielsen, adm. direktør i Brøchner Hotels.

Værelsestyperne spænder fra det intime Tiny til Penthouse Suiten i to etager og med privat tagterrasse. Alle indrettet så de afspejler hotellets særpræg, hvor design og kunst står i kontrast til det rå betonloft og jernlamellerne fra tiden som transformerstation. Gæster i Tiny og suiterne kan benytte sig af Brøchners all-inclusive minibar-koncept, hvor man kan bestille udvalgte drikkevarer og drinks fra lobbybaren, som derefter bliver leveret til værelset uden beregning.

Hotellets gæster og lokale københavnere kan desuden se frem til gastronomisk forkælelse på Roxie, en restaurant i tre etager drevet af holdet bag Michelin-restauranten Kadeau. Med rødderne plantet i netop Kadeaus madunivers skal Roxie være den uformelle lillesøster, hvor gæsternes velvære er i centrum.

Under hashtagget transformingthecity har Brøchner Hotels en ambition at skabe anderledes hoteller, der bidrager til at transformere København og sætter byen på verdenskortet som destination.

”Det er en ambition, der skinner igennem alt fra valg af bygninger og samarbejdspartnere til udvikling af nye hoteller og koncepter. Og det bliver ekstremt tydeligt, når man besøger Hotel Herman K,” siger Karim Nielsen.

Brøchner Hotels har sammenlagt 400 værelser fordelt på fem boutique hoteller i København – Hotel SP34, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen, Hotel Astoria og Hotel Herman K – alle med en unik og central beliggenhed i København. I januar 2019 åbner Hotel Ottilia i Carlsberg Byen som et 4+ stjernet boutiquehotel i de ikoniske bygninger Maltmagasinet og Lagerkælder 3 med 155 værelser, restaurant, barer, spa, konferencefaciliteter og tagterrasse, som naturligvis er åben for alle – hotelgæst eller ej.

Læs mere om Hotel Herman K her
Download billeder i høj opløsning her

For yderligere information om Hotel Herman K, kontakt venligst

Karim Nielsen
Adm. direktør Brøchner Hotels
T: 20 21 21 15
E: karim@brochner-hotels.dk