Ny Chief Operating Officer hos Brøchner Hotels

25. marts 2017

Kendt hotelprofil er ansat som Chief Operating Officer hos Brøchner Hotels.

Luksus boutique hotelkæden Brøchner Hotels er i stor vækst med åbning af 3 nye hoteller i København, startende fra næste måned med Hotel Danmark og 2 nye hoteller i 2018 samt 2019. Derfor har virksomheden ansat Johan Åséll som ny COO, der bliver ansvarlig for drift af alle virksomhedens hoteller på tværs af virksomheden.

Brøchner Hotels har per 1. april ansat Johan Åséll som virksomhedens nye Chief Operating Officer. Johan er 47 år og har mere end 25 års erfaring fra hotel- og rejsebranchen. Senest kommer Brøchner Hotels’ nye COO fra en stilling som General Manager hos den svenske hotelkæde Elite Hotels of Sweden og har også arbejdet flere år i både Danmark og Tyrkiet.
Brøchner Hotels’ Administrerende Direktør Karim Nielsen ser frem til samarbejdet med Johan Åséll og udtaler:
“Vi vil gerne give vores gæster en unik hoteloplevelse i international særklasse, når de besøger vores boutique hoteller. Johan er en erfaren herre, der har arbejdet i både udlandet samt Danmark og han ved derfor hvad der skal til, for at drive hoteller i international klasse. Vi ser frem til at trække på hans internationale erfaring med hoteldrift med udvidelsen af vores nye luksus boutique hoteller de kommende år”.

Den nye COO Johan Åséll er glad for at være kommet til Brøchner Hotels, hvor der netop er fokus på at drive samt skabe anderledes hoteller, der giver gæsterne en unik hoteloplevelse.
,,At være med til at drive anderledes hoteller samt give gode oplevelser og få feedback fra gæsterne motiverer mig. En del af mit nye job som COO er blandt andet at sørge for, at driften og servicen på tværs af virksomhedens hoteller er af højeste kvalitet, så gæsterne altid får en unik oplevelse lige meget hvilket Brøchner hotel de bor på. Brøchner Hotels er jo en virksomhed i enorm vækst, der ikke er bange for at ekspandere og udvikle, hvilket er et stort privilegie i mit nye job. Det giver plads til at være innovativ, hvilket skal være med til at markere Brøchner Hotels som Danmarks førende boutique hotelkæde,” udtaler COO Johan Åséll.

Flere luksus boutique hoteller på vej
Som ny COO får Johan ansvar for driften af alle virksomhedens boutique hoteller, som kommer op på i alt 6 hoteller, snarest med åbningen af Hotel Danmark den 3. maj.
De næste 2 år udvides hotelporteføljen, når det eksklusive 5+ stjernet boutique hotel Herman K åbner i 2018 på Bremerholm i den gamle transformerstation. Desuden åbner Brøchner Hotels det 4+ stjernet Hotel Ottilia i Carlsberg Byen i januar 2019 i de ikoniske bryggeri-bygninger Lagerkælder 3 og Maltmagasinet.

I 2019 kan Brøchner Hotels tilbyde 567 værelser fordelt på i alt 6 hoteller centralt placeret i København.

For mere information kontakt venligst:
Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager
M: +45 2389 9981
E: casa@brochner-hotels.dk