Nyt koncept med ’BEATS & BUBBLES’ events

5. april 2017

AVENUE HOTEL COPENHAGEN PRÆSENTERER ’BEATS & BUBBLES’. Forestil dig: Du og dine venner eller kollegaer er samlet i en hyggelig gårdhave på byens eksklusive boutique hotel. Der er en flaske bobler i champagnekøleren og musik i højtalerne. Det er formlen på ’Beats & Bubbles’ – et nyt koncept, som lanceres på Avenue Hotel Copenhagen fredag d. 7. april og du er inviteret!

I baren på Avenue Hotel Copenhagen er mottoet: It’s bubbly, it’s lovely. Baren har speciale i ’bobler’ og til ’Beats & Bubbles’ har du mulighed for at smage en eller flere af de 43 forskellige flasker af blandt andet champagne, cava og spumante. Barpersonalet har til ’Beats & Bubbles’ specialudviklet ’bubble cocktails’, som er unikke cocktails lavet med f.eks. cava eller champagne. Bar og lobbyområdet har for mange år siden været en bank og i dag er alle barens flasker på køl i den gamle bankboks. Faktisk er bankboksen så stor, at du kan træde ind i rummet og vælge lige præcis den flaske du har lyst til at nyde i hotellets lækre lounge eller ude i den eksklusive gårdhave.

Til ’Beats & Bubbles’ kan du naturligvis også få klassiske drinks og cocktails, barens signaturvine og hotelkædens egen Brøchner Organic Lager, lavet af Svaneke Bryghus i samarbejde med hotellets medarbejdere.Sammen med boblerne serveres beats af DJ Rikke Bronx, som vil spille et bredt mix af musikgenrer lige fra indie, reggae, dub, house, disco, balearic og deep house.

FÅ BOBLER I BAREN 24 TIMER I DØGNET
Hotel Manager Lene Larsen glæder sig til at ’Beats & Bubbles’ går i luften fredag d. 7. april og fortæller at alle naturligvis også er velkommen i hotellets bar og gårdhave alle andre dage.
“Man er altid velkommen til at ”checke ind” hos os – både for en overnatning, men i den grad også hvis man vil have et glas champagne, en cocktail eller en øl. Baren og gårdhaven er jo åben hver dag hele året”, siger Lene Larsen.

BEATS & BUBBLES
Fredag d. 7. april, kl. 17-20 Torsdag d. 4. maj, kl. 17-20 Torsdag d. 1. juni, kl. 17-20 Fredag d. 7. juli, kl. 17-20 Fredag d. 11. august, kl. 17-20
AVENUE HOTEL COPENHAGEN
Åboulevard 29
1960 Frederiksberg

Se alle events her

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til:
Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager
M: + 45 2389 9981
E: casa@brochner-hotels.dk