Stærk direktør-profil til nyt hostelkoncept i Aarhus

26. juli 2018

Den danske boutique hotelkæde, Brøchner Hotels, offentliggjorde i august sidste år planerne om et nyt boutique hostelkoncept i Aarhus. Nu, knap et år efter, kan det afsløres at en lokal aarhusianer, kendt i den danske hotelindustri, er udnævnt til direktør for det nye hostel.

Når Brøchner Hotels i 2019 første gang åbner et hostel med 560 senge i det gamle hovedbibliotek i Mølleparken i Aarhus, bliver det samtidig første gang Brøchner Hotels etablerer sig uden for hovedstadens grænser, hvor boutique hotelkæden også har hovedkontor. Brøchner Hotels har derfor udnævnt en stærk profil, der både har mange års erfaring med den danske hotelindustri og er lokal aarhusianer, som direktør for deres nye hostel.

Martin Dyrholm er Brøchner Hotels’ nye ansigt i Aarhus per 1. januar 2019 og begynder allerede hos Brøchner Hotels med opstart af det nye hostel 15. august 2018. Martin har en baggrund indenfor service og oplevelsesøkonomi fra blandt andet en partnerstilling hos Telling & Nessager og har sammenlagt 28 års erfaring indenfor drift og innovation af hoteller, ligesom at han har arbejdet som konsulent og rådgiver i den danske hotelindustri.

Hos Brøchner Hotels er COO Johan Åsell, der har det operationelle ansvar for alle Brøchner Hotels’ enheder, begejstret for, at netop Martin Dyrholm er fundet til denne stilling:
“Det er første gang vi rykker udenfor København og det derfor vigtigt, at vores nye hosteldirektør har den nødvendige erfaring det kræver, at drive både et nyt koncept for virksomheden, men også en afdeling på afstand. Det naturlige valg var derfor Martin, der med sin stærke kompetencer er en perfekt profil til denne nye stilling hos Brøchner Hotels. Og så er Martin jo aarhusianer, så han kender byen og kan være med til at skabe et hostel, der er meget mere end et hostel, for både for turister og lokale”.

NYT LIV TIL MØLLEPARKEN

Til daglig bor Martin Dyrholm i Rønde med sin familie. I de seneste år har hans job krævet meget kørsel i hele landet, men nu kommer han hjem til Aarhus, hvilket han af flere årsager er meget glad for:

“At blive tilbudt en stilling som direktør for et helt nyt hostelkoncept hos Brøchner Hotels, er et tilbud man kun kan takke ja til. Brøchner Hotels har i København skabt boutique hoteller, der tilbyder gæsterne meget mere end blot en seng at sove i med alt fra barer, samarbejder med lokale restauratører og events. Det er netop denne unikke oplevelse, jeg med det nye hostel i Mølleparken også vil skabe og tiltrække lokale aarhusianere og gæster, der besøger byen”, fortæller den nye hosteldirektør Martin Dyrholm og afslutter:
“Og så ser jeg også meget frem til at have min daglige gang og arbejde i den by jeg elsker og ønsker at være med til at udvikle”.

OM BRØCHNER HOTELS #TRANSFORMINGTHECITY

Brøchner Hotels har sammenlagt 400 værelser fordelt på 5 boutique hoteller – Hotel SP34, Hotel Herman K, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen og Hotel Astoria – alle med en unik og central beliggenhed i København.

Både Brøchner Hotels, som virksomhed, og flere af boutique hotellerne, er blevet anerkendt af Wallpaper*, Condé Nast Traveler og European Hotel Design Awards (i dag AHEAD Awards) med nomineringer til hotel- og designpriser.

I juni 2018 åbnede hotelkæden deres første 5-stjernet luksus boutique hotel Hotel Herman K i en gammel transformerstation i hjertet af København. I januar 2019 åbner Hotel Ottilia i Carlsberg Byen som et 4+ stjernet boutique hotel i de ikoniske bygninger Maltmagasinet og Lagerkælder 3 med 155 værelser, restaurant, barer, spa, konferencefaciliteter og tagterrasse, som naturligvis er åben for alle – hotelgæst eller ej.

År 2019 bliver også året hvor Brøchner Hotels udvider porteføljen med et nyt hostelkoncept, når de åbner et boutique hostel i det gamle hovedbibliotek i Aarhus.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager i Brøchner Hotels
Mobil: 2389 9981
Mail: casa@brochner-hotels.dk