BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

NIGHTCAP

HOUR


Du kender sikkert allerede vores signatur på alle hotellerne: Wine Hour (hvis ikke, så burde du helt klart lige klikke her bagefter). Men ud over vores ret populære Wine Hour, så har vi nu en helt unik signatur i rækken,  den kalder vi Nightcap Hour! Ja… vi har simpelthen taget din hoteloplevelse som gæst  til helt nye eksklusive højder her!


Når du bor på et af vores boutique hoteller, inviteres du ned til Nightcap Hour i vores hyggelige social spaces hver dag mellem 22.00-23.00, hvor vi skænker dig en eksklusiv nightcap i baren, som er et godt glas likør eller spiritus af enten de gode klassikere eller helt unikke flasker. Og du må gerne få et glas mere.

Et rimelig perfekt aftenritual at afslutte dagen af på, når du bor på hotel, ikke?

Nightcap Hour handler om at skabe hygge og få dig til at føle dig helt hjemme, når du booker et ophold og hos os. Så du bare kan læne dig tilbage, slappe af og nyde atmosfæren vis - enten i en stille stund eller over en god samtale. Det er helt op til dig.

SLIPPERS ARE OPTIONAL:
RELAXATION IS MANDATORY.


En nightcap PÅ VORES REGNING

hver dag fra 22.00-23.00

NIGHTCAP

= et hyggeligt aften-ritual, hvor vi skænker dig et særligt glas likør eller spiritus til at afslutte dagen

TAG OPLEVELSEN MED HJEM

Har du fundet din yndlingsflaske?
Du kan købe alle flaskerne fra NIghtCap Hour med hjem! Få en med hjem i skabet, giv den som gave (eller køb flere og gør begge dele)

Vi pakker den til dig, så du nemt kan bringe dem med hjem!
{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..