BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

OM OS

Hos Brøchner Hotels ønsker vi at skabe en ekstraordinær oplevelse for vores gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi tror på at drive anderledes steder med omtanke – så meget, at det er vores klare mission for virksomheden. En overnatning ikke blot et værelse og en seng. For os er det en passion - det er hygge, familie, venner og kollegaer. Det er en stemning af varme, generøsitet og glæden ved at føle sig velkommen. Lige meget om det er et af vores luksus boutique hoteller, design hostel eller lukus lejligheder.
Har du lyst til en cocktail i baren, en kaffe i vores hyggelige lobby bar eller måske lidt morgenmad – så har vi altid en særlig plads. Både til vores gæster og de lokale, da alle kan ’checke ind’ hos os og få en god oplevelse. Lige så vigtigt for os er, at du skal opleve varme i vores service hos alle, du møder fra Brøchner teamet.

Vi har i dag boutique hoteller og luksuslejligheder centralt i København - og et cool design hostel i Aarhus. Når vi udvikler en ejendom, så er det passionen, der driver os. En passion, hvor netop gæsteoplevelsen er i centrum i hele processen - fra første tegnestreg til den endelige helhedsoplevelse på hotellerne. Derfor er både ejendommens arkitektur, lokalområdet og designet en stor del af vores koncepter. Vi vil gerne fortælle dig unikke historier i hver detalje.

Brøchner Mission

at drive anderledes
hoteller med
omtanke

Brøchner Mission

at drive anderledes hoteller
med omtanke

Vores Brøchner værdier

ANSVAR

PASSION

OMSORG

HOTEL SP34

EUROPEAN HOTEL DESIGN AWARDS

2015

BESTE HOTEL PROJEKT

ARKITEKTURE & RENOVATION

HOTEL SP34

CONDÉ NAST TRAVELER

2015 HOT LIST

WORLD'S BEST NEW HOTELS

HOTEL SP34

WALLPAPER

THE SHORTLIST

BEST URBAN HOTEL 2014

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..