BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

HOTEL ASTORIA ER KÅRET SOM GAZELLE 2018

15. oktober 2018

BRØCHNER HOTELS HAR PÅ BLOT FIRE ÅR, GJORT HOTEL ASTORIA PÅ KØBENHAVNS HOVEDBANEGÅRD TIL ET POPULÆRT BOUTIQUE HOTEL, HVILKET HAR MEDFØRT EN STABIL ØKONOMISK VÆKST SIDEN OVERTAGELSEN I 2014. NU ER HOTEL ASTORIA KÅRET SOM GAZELLE 2018 AF ERHVERVSMEDIET BØRSEN.


Brøchner Hotels er en virksomhed i hastig vækst og har på lidt over et år åbnet to luksus boutique hoteller. Dette efterår, er det ét af boutique hotelkædens andre hoteller, der modtager anerkendelse for dets vækst fra Danmarks største erhvervsmedie Børsen.

Brøchner Hotels overtog Hotel Astoria i 2014 og siden da, har hotellet hvert år, i løbet af fire regnskabsår, har haft positiv vækst samt fordoblet omsætningen og bruttoresultatet i perioden.

“Hotel Astoria er en arkitektonisk perle, der siden 1934 har været et ikon for byen. Vores klare mission er at drive anderledes hoteller med omtanke og derfor arbejdede vi på fra dag 1, at lave hotellet om fra et lavprishotel til et 3-stjernet boutique hotel. Hotel Astoria har derfor gennemgået en indvendig modernisering, der nøje respekterer det arkitektoniske særkende og den historie og atmosfære, der netop er unik for bygningen og dens historie”, uddyber Karim Nielsen og afslutter:
“,Vi er stolte af, at vi er lykkedes med transformationen og at hotellet siden 2014 har haft en stigning på 29% af overnattende hotelgæster. Børsens anerkendelse af hotellets vækst vidner om en succes, som vores team af medarbejdere kan være meget stolte af.”

ET HOTEL MED HISTORIE
Alle Brøchners boutique hoteller lobbybarer, har et speciale – på Hotel Astoria er det whisky. Baren har 34 flasker med 4 forskellige slags whisky og bourbons fra Frankrig, Irland, Japan, Skotland og USA. Antallet af flasker er valgt ud fra årstallet hotellet blev opført, som var i 1934. Har man passion for whisky eller arkitektur, er hotellet åbent for alle – hotelgæst eller ej.

Hotel Astoria er tegnet af arkitekten Ole Falkentorp og bygningen i sig selv blevet et ikon blandt arkitekturhistorikere, der har udråbt hotellet som et af de bedste eksempler på funktionel arkitektur i København. Klemt ind på en kun 6 meter bred grund, fremstår den lange bygning som et dynamisk tog ved siden af Københavns Hovedbanegård.

Meget af Hotel Astorias interiør er originalt fra 1934 såsom marmorgulvet i lobbyen samt sengegærder, døre og skabe på værelserne. Hvad mange ikke ved er, at svingdøren på Hotel Astoria faktisk er den ældste i København.

BILLEDER AF HOTEL ASTORIA KAN DOWNLOADES HER >>

FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER, KONTAKT VENLIGST:
Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager i Brøchner Hotels
Mobil: 2389 9981
Mail: casa@brochner-hotels.dk

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..