BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

HOTEL HERMAN K PRÆMIERES AF KØBENHAVNS KOMMUNE

23. marts 2019

DET FEMSTJERNEDE LUKSUSBOUTIQUEHOTEL HOTEL HERMAN K HAR NETOP VUNDET KØBENHAVNS KOMMUNES BYGNINGSPRÆMIERING. PRISEN HÆDRER HOTELLETS ARKITEKTUR, OG DET ER DEN FREMADSTORMENDE HOTELKÆDE BRØCHNER HOTELS, DER STÅR BAG HOTELLET, SOM BIDRAGER TIL AT UDVIKLE KØBENHAVN SOM EN ATTRAKTIV BY.


I mere end 100 år har Københavns Kommune hædret smuk arkitektur med den såkaldte Bygningspræmiering. Siden 1902 har Kommunen nemlig uddelt priser til smukke bygninger, bymiljøer og anlæg, og i år går en af priserne til Brøchner Hotels femstjernede luksus boutiquehotel, Herman K, som åbnede i juni 2018 i den tidligere transformerstation på Bremerholmen ved Magasin.

Prisen har udover at hylde arkitekturen til formål at støtte op om bygninger, som byens borgerne kan have gavn og glæde af. Netop derfor er Brøchner Hotels, særligt stolt af prisen:

”Hos Brøchner Hotels er det vores mål at drive hoteller med omtanke som indebærer, at vores hoteller ikke kun er for de overnattende gæster, men også er for københavnerne og skaber liv i byen. Derfor er det en vigtig anerkendelse og blåstempling fra Københavns Kommune om, at vi bidrager til at gøre København til en attraktiv by. Med Hotel Herman K har vi haft fokus på at skabe et luksus boutique hotel der bidrager til byen, ved blandt andet at lave en bar og lounge samt et restaurantsamarbejde med Kadeau, der har åbnet Roxie”, siger Søren Brøchner Mortensen, ejer af Brøchner Hotels.

Københavns Kommune præmierer inden for kategorierne ”Nybygninger/tilbygninger”, ”Restaurering/ombygning”, ”Nyindretning” og ”Bymiljøer”. I år vinder Hotel Herman K inden for kategorien ”Renovering/ombygning”.

Det er den gamle industrielle transformerstation fra 1960’erne, som danner rammen for Hotel Herman K. Da Brøchner Hotels omdannede bygningen var der fokus på at bevare den rå æstetik og benytte den historiske bygning bedst muligt.

Camilla van Deurs, stadsarkitekt i Københavns Kommune, fortæller om prisen:
”Det er lykkedes Brøchner at skabe én transformation af et tidligere meget lukket teknisk anlæg, som nu bidrager til et levende byrum, og som udnytter en af vores historiske skatte i København. De har formået at skabe noget nyt uden at miste respekt for det originale og historiske, og som fortæller en stærk historie om stedets arkitektur”.

Bedømmelsesudvalget består af Kultur- og Fritidsudvalget samt sagkyndige udpeget af Akademisk Arkitektforening og IDA/Ingeniørforeningen Danmark, og repræsentanter fra Teknik- og Miljøforvaltningen. I bedømmelsen er det afgørende, at arkitekturen tager udgangspunkt i stedets særlige karakter og bidrager til oplevelsen af København som en by med kvalitet i bymiljøet.

SPØRGSMÅL? KONTAKT VENLIGST:
Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager hos Brøchner Hotels
Mobile: 2389 9981
Mail: casa@brochner-hotels.dk

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..