BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

HOTEL HERMAN K VINDER RENOVER PRISEN 2019

06. september 2019

VED EN STOR PRISUDDELING I KØBENHAVN TORSDAG AFTEN, BLEV HOTEL HERMAN K TILDELT RENOVER PRISEN 2019, SOM DET FØRSTE HOTEL NOGENSINDE. DEN TIDLIGERE TRANSFORMERSTATION, DER NU ER ET 5-STJERNET LUKSUS BOUTIQUE HOTEL I HJERTET AF KØBENHAVN, HAR OGSÅ TIDLIGERE PÅ ÅRET MODTAGET HÆDER FOR DEN UNIKKE TRANSFORMATION.

Det er den tidligere industrielle transformerstation fra 1960’erne på Bremerholmen i centrum af København, der i dag danner rammen for Hotel Herman K, bar og restaurant Roxie. Siden åbningen i juni 2018 har hotellet fået sat København på verdenskortet med unikke oplevelser inden for design, arkitektur, gastronomi, kunst og innovation for både hotelgæster og københavnere.
Under renovationen af bygningen, var der fokus på at bevare den rå æstetik og benytte bygnings arkitektur og historie bedst muligt. Det færdige hotel står som et unikt eksempel på, hvordan man kan åbne en bygning op mod omverdenen, skabe liv i gadebilledet og samtidig bevare de oprindelige konstruktioner og detaljer.

Ved prisuddelingen i går aftes begrundede formand for nomineringsudvalget, Gøsta Knudsen, Hotel Herman K’s sejr således:
”Hotel Herman K er eksemplarisk for sin forvandling fra transformatorstation til hotel. Projektet er en meget vellykket renovering, hvor man som noget særligt har formået at bevare det oprindelige spændingsfyldte, rå og brutalistisk arkitektoniske udtryk. Det vidner om arkitektonisk indlevelse, en forbilledlig byggeledelse og et fornemt samarbejde med hoteloperatøren. Respekt. Det er en overbevisende præstation.”

Tidligere på året blev Hotel Herman K hædret af Københavns Kommunes ved bygningspræmieringen i kategorien ”Renovering/ombygning” samt nomineret til Arkitektforeningens arkitekturpris ’Store Arne’. Berlingske nominerede i sommer Hotel Herman K til ’Byens bedste’ i kategorierne ’Byggeri’ samt ’ Cocktailbar’, og i slutningen af året afsløres det om Hotel Herman K vinder den internationale AHEAD Award for ’Best Hotel Conversion’ i Europa.

FAKTA OM HOTEL HERMAN K

  • Tidligere transformerstation bygget i 1963
  • Åbnede som 5-stjernet luksus boutique hotel juni 2018
  • 31 værelser og suiter
  • Penthouse suite med privat tagterrasse
  • Unikt kunstværk af verdenskendt kunstner Pio Diaz
  • Restaurant Roxie
  • ’Good morning. It’s organic!’ økologisk morgenmad
  • Wine Hour og eksklusiv Night Cap Hour på Hotel Herman K
  • Udendørs lounge terrasse

MERE INFORMATION? KONTAKT OS HER:

press@brochner-hotels.dk

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..