BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

IKONISKE HOTEL ASTORIA RENOVERET MED RESPEKT

13. september 2019

NÅR DEN KØBENHAVNSKE BOUTIQUEHOTELKÆDE BRØCHNER HOTELS RENOVERER OG TRANSFORMERER BYGNINGER I KØBENHAVN, GØR DE DET ALTID MED UDGANGSPUNKT I BYGNINGENS HISTORIE OG ARKITEKTUR. DETTE TILFØRER HOTELLET ET UNIKT DESIGN OG EN AUTENTISK FORTÆLLING, ULIG HVAD MAN FINDER ANDRE STEDER, OG GØR HOTELLET TIL EN DESTINATION I SIG SELV. SENEST HAR DET IKONISKE HOTEL ASTORIA VED KØBENHAVNS HOVEDBANEGÅRD GENNEMGÅET EN INDVENDIG RENOVERING OG BYDER INDENFOR I NYT DESIGN I TRÅD MED BYGNINGEN FRA 1934.

Siden det ikoniske Hotel Astoria, tegnet af arkitekt Ole Falkentorp, stod færdigbygget i 1934 på Københavns Hovedbanegård, har bygningen været et ikon for byen og for mange arkitekturinteresserede. Klemt ind på en kun 6 meter bred grund, er bygningen et af de bedste eksempler på funktionalistisk arkitektur i København og fremstår som et dynamisk tog langs togskinnerne, der fører indunder Københavns Hovedbanegård.
Netop på grund af denne ikon-status, er det med stor respekt og fokus på bygningens særlige arkitektur og historie, at Brøchner Hotels har gennemført en renovering af hotellets værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria.
,,Når man skubber sig ind af den ældste svingdør i København til Hotel Astoria, træder man direkte ind i den nyrenoverede lobbybar hvor vi har bevaret og respekteret bygningens historie og inddraget historien i hotellets nye design”, fortæller Søren Brøchner-Mortensen, der som Director of Business Development og ejer af Brøchner Hotels, står for at finde og udvikle bygninger til unikke boutique hoteller.
Søren Brøchner-Mortensen uddyber at meget af Hotel Astorias interiør kan dateres til 1934 og er bevaret, såsom det originale marmorgulv, dørene til værelserne og de to elevatorer samt Københavns ældste svingdør fra 1934.

NÅR HOTELLET ER EN DESTINATION I SIG SELV

En generel tendens Brøchner Hotels oplever er, at hotellet bliver en destination i sig selv. Hotel Manager på Hotel Astoria, Freya Sinding, fortæller at de på Hotel Astoria oplever stor interesse fra både lokale, turister og arkitekturinteresserede, der kommer forbi for at opleve og tage billeder.
,,Hotellet er i større grad en del af rejsen og ikke kun et sted man sover når man besøger byen. Netop fordi bygningens arkitektur og historie er bevaret, får selv gæster der bor her i kort tid, mulighed for at opleve og føle København lige her på hotellet”, forklarer Hotel Manager Freya Sinding, der er meget stolt af at kunne byde både Københavnerne og internationale gæster indenfor til både drinks, økologisk morgenmad, to-go kaffe og naturligvis overnatninger.

FAKTA OM HOTEL ASTORIA

  • 94 værelser
  • Alle Superior-dobbeltværelser og juniorsuiter på 3. sal har adgang til en balkon
  • ’Good morning. It’s organic!’ Økologisk morgenmadsrestaurant
  • Lobbybar med en særlig passion for whisky og bourbon
  • Møde- og eventfaciliteter for op til 80 personer
  • Kun 15 minutter fra Københavns Lufthavn med tog
  • Wine Hour
  • Gratis high speed WiFi

FOR MERE INFORMATION KONTAKT:

Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager for Brøchner Hotels
Mail: press@brochner-hotels.dk

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..