BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR

20. februar 2019

BRØCHNER HOTELS ADMINISTRERENDE DIREKTØR GENNEM DE SIDSTE 9 ÅR, KARIM NIELSEN, FORLADER SIN POST VED UDGANGEN AF FEBRUAR 2019. EN NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR ER FUNDET OG ER KLAR TIL AT UDVIKLE OG FORTSÆTTE DEN STORE VÆKST I DANMARKS MEST INNOVATIVE HOTELKÆDE.


Brøchner Hotels har siden 2011 været i kraftig vækst og rivende udvikling, med Karim Nielsen på posten som Administrerende Direktør. Det er nu blevet skiftedag hos hotelkæden, da Karim Nielsen efter 9 år, har opsagt sin stilling.

,,Det har været en utrolig spændende rejse med hotelkæden og jeg synes, vi har opnået stort set alle de mål, vi satte os for, for 9 år siden. Samarbejdet med Søren Brøchner-Mortensen har været både berigende og stimulerende og det er en tid, jeg helt sikkert vil se tilbage på med stor glæde og stolthed”, siger Karim Nielsen.

Karim er ikke klar til at melde sine fremtidige professionelle planer ud:
,,Det har været intense år og det har helt naturligt krævet meget af os alle sammen. Nu overvejer jeg hvilke af flere gode muligheder, jeg vil forfølge. Men det bliver inden for den danske turisme-industri, det kan jeg godt afsløre”.

AFLØSER PÅ PLADS
Ejer af Brøchner Hotels, Søren Brøchner-Mortensen, har også været glad for samarbejdet:
,,Karim har ydet en stor og dedikeret indsats i sine år i spidsen for vores forretning og han efterlader en hotelkæde i topform. Det vil jeg gerne takke ham varmt for. Vi har gennem perioden modtaget mange positive tilkendegivelser fra både kollegaer, kunder og fra branchen for det vi har opnået, og det er ikke mindst Karims fortjeneste, siger Søren Brøchner-Mortensen, der er ejer af hotelkæden og en del af ledelsen med ansvar for projektudvikling.

,,Jeg har sat stor pris på Karims energi, gå-på mod og viljen til at skabe resultater. Jeg har kendt til hans planer i god tid, og vi har en stærk afløser på plads, der med egne kvaliteter vil drive udviklingen videre. Den nye CEO vil blive offentliggjort snarest, og med ham i spidsen vil vi fortsætte vores ambitiøse udvikling af vores hotelkæde”, afslutter ejer Søren Brøchner-Mortensen.

FAKTA:
• Fra 2011 til 2019 er Brøchner Hotels vokset til 6 boutiquehoteller i København.
• I 2020 åbner hotelkæden et nyt hostelkoncept i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus.
• Antallet af medarbejdere er vokset fra 30 til over 200 i dag.
• Udover hotelværelser tilbyder hotelkæden konferencefaciliteter på alle hotellerne og kan huse 350 konferencedeltagere på det nye Hotel Ottilia i Carlsberg Byen.

FOR MERE INFORMATION, KONTAKT VENLIGST:
Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager for Brøchner Hotels
Mobil: 2389 9981
Mail: casa@brochner-hotels.dk

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..