BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

OFFENTLIGGØRELSE AF NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR

20. februar 2019

TIL APRIL INDTAGER EN NY MAND PLADSEN FOR BORDENDEN HOS DET FREMADSTORMENDE BRØCHNER HOTELS. VALGET ER FALDET PÅ NICKOLAS KRABBE BJERG, DER SENEST KOMMER FRA EN STILLING SOM ADMINISTRERENDE DIREKTØR I KAFFEBARSKÆDEN ESPRESSO HOUSE.


Når Nickolas Krabbe Bjerg begynder som administrerende direktør hos Brøchner Hotels, bliver det med fuld fokus på den rivende udvikling, som den innovative hotelkæde har gennemgået siden 2011.

”Brøchner Hotels er en virksomhed med et stærkt brand, og jeg er både beæret og stolt over at få muligheden for at blive en del af et dygtigt team, som skal sikre og udbygge Brøchners stærke position i et yderst konkurrencepræget marked,” siger Nickolas Krabbe Bjerg og fortsætter:

”Brøchner-teamet har et godt momentum, og for at fastholde det skal vi være en attraktiv arbejdsplads, der udvikler og motiverer alle medarbejdere, så vi kan blive ved med at skabe unikke gæsteoplevelser, hvor service, bæredygtighed, kvalitet og innovation er helt afgørende faktorer.”

Nickolas Krabbe Bjerg bringer en solid erfaring med sig inden for oplevelses- og servicefaget, der, udover Espresso House, også tæller blandt andet Tivoli og Scandic Hotels.

Ejer af Brøchner Hotels, Søren Brøchner-Mortensen, ser frem til at byde Nickolas Krabbe Bjerg velkommen på holdet:

”Fra 2011 til 2019 er Brøchner Hotels vokset til seks boutiquehoteller i København, og vores vokseværk stiller nye krav til at lede og drive forretningen. Med Nickolas’ erfaring inden for branding og drift og ikke mindst hans ledelsesstil mener vi, at han er det helt rigtige match til at fortsætte vores ambitiøse udvikling, som på sigt også skal favne vores ønske om at blive internationale,” siger Søren Brøchner-Mortensen, der er ejer af hotelkæden og en del af ledelsen med ansvar for projektudvikling.

FOR MERE INFORMATION, KONTAKT VENLIGST:
Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager for Brøchner Hotels
Mobil: 2389 9981
Mail: casa@brochner-hotels.dk

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..