BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

SAMARBEJDE MED COPENHAGEN PRIDE

12. august 2019

KØBENHAVN ER KENDT SOM EN MANGFOLDIG BY OG IFØLGE DEN KØBENHAVNSKE BOUTIQUE HOTELKÆDE BRØCHNER HOTELS, SKAL DERES HOTELLER OG EVENTS REFLEKTERE NETOP DETTE. DERFOR INVITERER BRØCHNER HOTELS SOM PARTNER MED COPENHAGEN PRIDE BYEN TIL DERES ÅRLIGE LOVE FEST – EN ÅBEN GADEFEST VED HOTEL SP34 OG PÅ THE ROOFTOP PÅ HOTEL DANMARK.

Brøchner Hotels har igennem 3 år været partner med Copenhagen Pride og er et godt eksempel på hvordan et samarbejde mellem kultur og erhvervsliv kan nå ud til nye målgrupper og sammen opnå mere end hver for sig. I foråret afsluttede partnere den seneste sæson af PRIDE TALKS på Hotel Danmark, som er en række gratis foredrag og debatter, der formidler og giver mulighed for refleksion, dialog og deltagelse inden for forskellige menneskerettighedsemner.
I forbindelse med Copenhagen Pride lørdag den 17. august lukker Brøchner Hotels Sankt Peders Stræde af foran Hotel SP34 og inviterer københavnerne og byens udenlandske gæster til årets gadefest LOVE FEST, hvor kærlighed og mangfoldighed fejres. Her vil der udover live musik og DJs også være dance offs, streetfood og pop up barer.
Længere nede af Vester Voldgade fortsætter LOVE FEST til kl. 23 på Hotel Danmarks rooftop tearreasse med udsigt over København og rådhuset.

REFLEKTERER BYEN OG BORGERNE

Hos Brøchner Hotels sætter man pris på samarbejdet, som støtter op om boutiquehotelkædens ønske om at reflektere København som by og dens borgere.
,,København er både i Danmark og udlandet kendt for mangfoldighed, åbenhed og diversitet. Vores seks boutique hoteller er alle centralt placeret i København og vi ser det som en naturlig del af at repræsentere byen og dens værdier. Vi ønsker altid at reflektere den byen vi er en del af”, fortæller Maja Whitta Andersen, Head of Marketing & Communications hos Brøchner Hotels og afslutter:
,,Ved at invitere til LOVE FEST og PRIDE TALKS formår vi at gøre netop det og samtidig skabe levende hoteller, der er åbne for alle, ligesom vores andre events der finder sted i løbet af året”.

Der er fri adgang for alle til LOVE FEST på både Hotel SP34 fra klokken 15-20 og på The Rooftop på Hotel Danmark fra klokken 15-23.
Læs mere om LOVE FEST her: https://www.brochner-hotels.dk/love-fest/

FOR MERE INFORMATION:

Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager hos Brøchner Hotels
Mobil: 2389 9981
Mail: casa@brochner-hotels.dk

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..