BOOK ALTID DEN BEDSTE PRIS
 
 

UDVIKLING AF IN-ROOM FITNESS KONCEPT OG DIGITALE LØBERUTER

22. marts 2019

BOUTIQUE HOTELLER ER KENDT FOR AT VÆRE MINDRE HOTELLER OG DET FORVENTES DERFOR IKKE, AT BOUTIQUE HOTELLER TILBYDER FITNESS FACILITETER. DETTE HAR DOG IKKE HOLDT BOUTIQUEHOTELKÆDEN BRØCHNER HOTELS TILBAGE, SOM HAR LANCERET ET NYT IN-ROOM FITNESS KONCEPT OG DIGITALE LØBERUTER PÅ DERES 6 BOUTIQUE HOTELLER.


For mange er motion en stor del af hverdagen, men det kan være svært at holde træningen ved lige, når man rejser. Inden for hospitality-industrien er trenden lige nu, at finde alternative træningsmuligheder på hotellerne og eventuelt værelserne.

Overnatter man på et af Brøchner Hotels’ boutique hoteller, kan man som gæst frit benytte sig af fitnessrum med maskiner og udstyr på 3 ud af kædens 6 hoteller. Alligevel har hotelkæden set nærmere på alternative træningsfaciliteter samt fitness-tendenser og på baggrund heraf udviklet et in-room fitness kit og nyt digitalt løbekoncept.

Et in-room fitness kit består blandt andet af en måtte, foam roller, håndvægte og elastikbånd, der kan bruges til at træne hele kroppen. Det er tilgængeligt for alle gæster i lobbybaren og kan bringes op på værelset.

Udover at benytte sig af in-room fitness konceptet og hotellernes fitnessrum, har Brøchner Hotels også speciallavet løberuter på 3, 5 og 10 kilometer, som er tilgængelige via en QR-kode i den populære løbeapp Endomondo. Løberuterne gør det nemmere for gæster, som ikke kender byen eller området, at finde rundt og på denne måde, få mere ud af sin løbetræning.

IMØDEKOMMER GÆSTERNES BEHOV
Brøchner Hotels arbejder kontinuerligt med konceptudvikling, blandt andet igennem konceptuelle arbejdsgrupper, hvor medarbejdere fra både hotellerne og hovedkontoret på tværs af arbejdsområde og stilling, er en del af at udvikle hotelkædens forskellige koncepter. COO hos Brøchner Johan Åséll er ansvarlig for gruppen, der blandt andet står for at udvikle og skabe innovative træningstiltag for gæsterne på tværs af boutiquehotellerne.

,,Running & In-room Fitness konceptet, er udviklet med fokus på, at gøre det muligt for vores gæster at vedligeholde deres træningsrutiner og få en komplet træning når de opholder sig på vores boutique hoteller. Derfor har vi set på internationale trends for at skabe lettere og mere fleksible træningsmuligheder,” fortæller Johan Åséll om baggrunden for at lancere det nye in-room fitness kit og digitale løberuter.

,,3 af vores 6 boutique hoteller har et fitnessrum, som gæster på alle Brøchners hoteller kan benytte sig af, også selv om de ikke bor på hotellet. Ønsker gæsten at blive på hotellet og træne, er det her vi kan imødekomme deres behov med både in-room fitness kit og løberuter”, fortæller Johan Åséll og afslutningsvis fortæller, at især de digitale løberuter allerede er en succes blandt hotellernes gæster.

SPØRGSMÅL? KONTAKT VENLIGST:
Catrine Smed Andersen
PR & Communications Manager hos Brøchner Hotels
Mobile: 2389 9981
Mail: casa@brochner-hotels.dk

{{comparison.intro}}{{heading}}
{{item.key}}

Vent venligst..