BOOK1 Design Hostel bar by night
BOOK1 DESIGN HOSTEL

Cool game-changer

i den bedste del af AARHUS
Side citat ikon

SINGLE ROCKSTAR ON TOUR, WITH THE SQUAD or GOING FAMILY STYLE - THIS IS FOR YOU!

Senge, Værelser & Hostel suiter

Hostel newbie eller ej. Natteravn eller early bird. Lige meget hvad lover vi, at du får din skønhedssøvn her - i lækre omgivelser. Her mikser vi nemlig design og komfort fra et luksushotel (vores ekspertise) med stemningen og budgettet fra et cool hostel. Kort sagt: det bedste fra de to verdener!

Forget all hostel-horror-stories!

Minigolf

14 minigolf baner rundt omkring

Et luksus design hostel kombineret med et cool campingkoncept med minigolf... Det er du nok ikke set før. Men BOOK1 er det præcis, hvad der venter dig! Så i barområdet og rundt omkring i vores social spaces kan du spille dig gennem 14 minigolfbaner. Hos os får du nemlig meget mere end bare et sted at sove og en overnatning – du får en anderledes oplevelse fra det sekund, du træder in...

let's play:

DSC05630

Cocktails & pitchers

BOOK1 Design Hostel Drinks (11)

MASSER AF ØL

Goodies I BAREN

Lyst til at være social? Så er det i baren, at al magien sker! Vi går ud fra, at du kan lide de der våde varer lige så meget som os. Og der venter masser af godter på hylderne her! Og det bedste af det hele: der er åbent 24/7. 

 

Og så har vi vores eget take på "Happy Hour", som vi kalder BOTTOMS UP og SHOT UP.

THE Happiest hours ...MED EPISKE TILBUD HVER DAG!

Cool Line-up Af events

Vi holder event-festen i gang heeeele uge, så du kan droppe ind til noget hver dag. Og vi lover, at har vi et episk line-up af events til dig! Når solen går ned (og nogle gange endda før), er det her, magien starter: cool DJ sessions, quizzer med temaer, sjove minigolfturneringer, særlige gimmicks i baren og meget meget mere.

what's on:

Økologisk morgenmad
& streetfood

Kokken sørger for dig morgen til aften!

Vores morgenmaden er faktisk ret legendarisk! Det er nemlig samme økologiske morgenmadskoncept som på vores boutique hoteller. Så, ja… du får simpelthen serveret en morgenmad på niveau med et luksushotel her! Om aftenen vi åbner op for vores streetfood køkken med en fusion af det mexicanske og asiatiske – i lækre bowls.

Cool Social Spaces

Kom og hæng ud! BOOK1 er sådan et sted, der skal opleves i virkeligheden. Rundt omkring finder du cool social spaces, der byder på lidt af hvert – altså udover de der 14 minigolfbaner, der dukker op overalt. Lige meget, hvor du tager plads, så har vores social spaces har en ret fed stemning, der giver en følelse af, at her kan alt ske. Og så er de åbne for alle - om du er boende gæst eller ej. Så...

Let's hang

Der er faktisk mere endnu...

Gratis lynhurtig Wifi Gratis lynhurtig Wifi
Lej cykler Lej cykler
Privat sauna Privat sauna
‘Go Local’ Guide ‘Go Local’ Guide
Vaskeri 24/7 Vaskeri 24/7
Løberuter Løberuter
Park lige udenfor Park lige udenfor

Say hello to Book1