A prime spot...
A prime spot...
BOOK1 Design Hostel Facade
BOOK1 Design Hostel coffee (1)
BOOK1 Design Hostel Social Spaces  Detai
book1

Beliggenhed

Det mest cool område I aarhus tæt på… alt!

Intet slår den her beliggenhed. Så er det sagt. Med BOOK1 som din base, er du slam-bam midt i det hele, hvor der er noget for både storby-elskere, museum-dyrkere, foodies og kulturnørder – og så alt det indimellem. Med andre ord: du kan udforske alt, der er værd at se, prøve og opleve indenfor gåafstand.

it's a 360° kinda thing

Du skal blot gå udenfor, og så har du et 360° hotspot med alt omkring dig. Det er faktisk lige meget, hvilken retning, du tager – der venter noget bag hvert gadehjørne.

Ude foran BOOK1 har du den livlige park lige ved dine fødder, bogstaveligt talt. Her hænger lokale og studerende ud, så snart solen kommer frem. Her kan du tage plads i græsset, spille basket eller udendørs bordtennis. Fortsætter du gennem parken, kommer du til de charmerende kanaler – et perfekt spot til kaffen om morgenen eller rosé til solnedgangen. Går du til højre, så har du ARoS (og den berømte regnbue) lige foran dig. Der bør du også lige gå ind. Tager du en lille gåtur til venstre langs kanalerne har du 10 minutter efter shopping – og gågaden, der bugner butikker, caféer, barer og alt det indimellem.

Hvis du laver en ’180’, finder du Latinerkvarteret lige bagved BOOK1 med trendy spots mikset med brosten og charmerende huse, hvor de lokale hænger ud – og lidt længere ned ad gaden har du Den Gamle By, når du skal have en bid historie. Skal du til gengæld have en hurtig bid mad, så ligger der masser af supermarkeder i nærheden.

Er du klar på at feste hele natten? Bare følg kanalerne og så har du kæmpe line-up af natklubber, barer, pubs og caféer samlet ét sted. Og det tager dig kun 10 minutter at gå hjem igen, når du har danset færdigt.

 

Og så er det nemt at komme dertil… tog, færge, bus, fly – alle veje fører til Aarhus! (vi sagde jo, at det var midt i det hele)

Side citat ikon

Dårlig stedsans? Kig efter regnbuen!

Aros Museum Stock
Aros Museum

TRANSPORT

AARHUS LUFTHAVN
AARHUS LUFTHAVN 50 MINUTTER
BILLUND LUFTHAVN 1 Time
AALBORG LUFTHAVN. 1,5 Time
Aarhus H 10 minutters gang
Aarhus H 10 minutters gang
Hirtshals Havn
Hirtshals Havn 1 Time
Frederikshavn 2 Timer
Hantsholm Havn 2 Timer

PARKERING

Parkeringspladser i nærheden

FÅ MERE INFORMATION:info@book1.dk

Hello Aarhus!
Hello Aarhus!
Vi har samlet lidt godt til dig…

Must-sees & must do's

Hit Me

Her er din Aarhus bucket-list:

LATINERKVARTERET
AROS MUSEUM DEN GAMLE BY
KØDBYEN
AARHUS STREET FOOD
DOKK 1 & HAVNEBADET
STRANDBAREN
SALLING ROOFTOP
ISBJERGET

Aarhus er, når Berlin møder Paris - serveret i en lille størrelse! Byen er pakket med et unikt mix af en livlig og trendy atmosfære kombineret de hyggelige charmerende huse, stokroser og smalle brostensbelagte gader. Og lad os ikke glemme, at Aarhus har én af Danmarks største festivals, Northside (hvor du jo har BOOK1 tæt på til overnatning, smart ikke?)

CRUISE SOM EN LOKAL

LEJ EN COOL BYCYKEL DIREKTE PÅ BOOK1

150 KR. PR. DAG
Brøchner Hotels DK Site - CRUISE SOM EN LOKAL -

Go local: INSIGHTER GUIDE

FÅ TIPS TIL BYENSBEDSTE STEDER

Se Mer go local
Brøchner Hotels DK Site - Go local:INSIGHTER GUIDE - Se Mer go local