Hey Neighbour! FÅ FORDELE OG RABATTER - HELT GRATIS!

Kalder alle aarhusianere! Okay, så der er landet et cool design hostel til jeres by. Men ikke bare et hostel - nej, det her bliver et übercool spot, hvor du også kan hænge ud! Og det skal du selvfølgelig gøre med et par gode nabo-fordele! Hvordan? Som nabo får du simpelthen dit helt eget HEY NEIGHBOUR-kort, som giver dig rabatter, fordele, tilbud og meget andet godt på BOOK1 Design Hostel. Og når vi siger nabo, så gælder det alle, der bor i Aarhus! Og det koster ingenting!

Vil du høre noget endnu bedre...?
Du får alle rabatter for op til 4 personer - altid! Så tag hele venneflokken med - for det her bliver uden tvivl jeres nye spot!

Hvordan får du så fingrene i det her magiske nabokort? Du tager simpelthen bare forbi baren og spørger efter det. Easy peasy. Nu er det vist også på tide at afsløre de her fordele....

DINE FORDELE:
DINE FORDELE:
OVERNAT PÅ BOOK1

10% RABAT

SE MERE Brøchner Hotels DK Site - 10% RABAT - SE MERE
OVERNAT PÅ HOTEL

20% RABAT

SE HOTELLER I KØBENHAVN Brøchner Hotels DK Site - 20% RABAT - SE HOTELLER I KØBENHAVN

DU FÅR OGSÅ

Goodies I BAREN

THE HAPPIEST HOURS ... EVER!

Du er også inviteret til vores eget take på "Happy Hour" i baren. Her har vi ikke bare én men hele to forskellige timer med bar-tilbud, der gør dig lykkelig – HVER DAG! Vi kalder dem BOTTOMS UP! og SHOT UP!

SÆRLIGE INVITES

DJ, EVENTS, QUIZZER & MEGET MERE

Vi serverer et fedt line-up af events, som du kan droppe forbi til – hele ugen! Nogle gange spicer vi det op med særlige temaer.

KUN TIL DIG

FÅ VIP PERKS

You've got mail! Du får fede tilbud og fordele særligt til dig - direkte i din inbox!