BOOK1 Design Hostel Organic Breakfast
BOOK1 Design Hostel street food (2)

Hungry mode

Vi sørger for dig morgen til aften! Eller rettere sagt, det er vores kok, der sørger for dig. For her er der intet fælleskøkken, hvor du skal stå blandt andres madpakker.

Du kan starte dagen med en ren morgen-legende. Her server vi nemlig samme økologiske morgenmadskoncept som på vores boutique hoteller: GOOD MORNING. IT’S ORGANIC! Så hver morgen får du økologisk morgenmad på hotelniveau - inklusiv drikkevarer.

Fra kl. 17.00 kan du træde ind i det mexicanske og asiatiske gadekøkken, når vi åbner op for aftenservering. Her får du autentisk street food serveret i bowls - fyldt med god smag, friske råvarer og masser af kærlighed. Og du bestemmer også selv hvilken topping, du vil have, fra koreansk bøf til filippinsk BBQ.

Er morgenmaden det vigtigste måltid (do we even need to ask)? Så kan du se lidt mere om vores morgenmadskoncept her...

OPEN FOR EVERYONE TO DROP BY!

BOOK1 Design Hostel bar drink
BOOK1 Design Hostel Drinks (1)
michael odelberth 6xyLifyRV70 unsplash

Thirsty mode

Lyst til at være social? Så er det i baren, at al magien sker!

Vi går ud fra, at du kan lide de der våde varer lige så meget som os. Og uanset om du er til de søde eller syrlige, de stærke eller alkoholfri, et ekstra shot i drinken eller i kaffen, så venter der masser af godter her! Og det bedste af det hele: der er åbent 24/7.

Nåh ja… så har vi vores eget take på "Happy Hour" i baren med ikke bare én men hele to forskellige timer med bar-tilbud, der gør dig lykkelig. Vi kalder dem BOTTOMS UP! og SHOT UP!

the Happiest hours ...MED EPISKE TILBUD HVER DAG!