Where magic happens
Where magic happens
BOOK1 Design Hostel bar by night
BOOK1 Bar
michael odelberth 6xyLifyRV70 unsplash
BOOK1 Design Hostel Drinks (1)
BOOK1 design hostel bar (5)
BOOK1 minigolf

Bar

Det er i baren, at al magien sker! Kort sagt.

Vi har placeret baren som en stor airstreamer lige midt i det hele (go big or go home, ikke?). Og så er den selvfølgelig spækket med flydende lækkerier! Så lige meget om du er til de søde eller syrlige, de stærke eller alkoholfri, et ekstra shot i drinken eller i kaffen, er du godt dækket ind her. Og det bedste af det hele: der er åbent 24/7, så du kan sippe cocktails og kolde øl anytime. Du kan endda få det i pitchers, hvis du er rigtig tørstig. Er du mere til et glas rød, hvid eller rosé? Så har vi selvfølgelig valgt de delikate af slagsen – men stadig til gode priser, så du i princippet bare skulle tage og bestille alle tre (vi dømmer ikke).

Vores bar er sådan en ’kaffe-joint om dagen, livlig hotspot om aftenen’ type oplevelse. Så uanset hvornår på dagen, du kommer forbi, kan du forvente en fed stemning. Og der er masser af gode grunde til at kigge forbi for, når solen går ned, er det dér, magien rigtig starter. Her har vi nemlig et line-up af events – hele ugen (hint: se nedenfor).

Økologisk kaffe
Masser af øl
Gode vine
Crispy bobler
Lækre cocktails
Shots
Tasty snacks

Nåh ja… så har vi vores eget take på "Happy Hour" i baren, som du (og din konto) vil elske! Vi kalder dem BOTTOMS UP! og SHOT UP!

Good vibes & fun times

BOOK1 Design Hostel Drinks (1)

Bottoms up!

HVER DAG FRA 17.00-18.00
book1 bar shot up (19)

Shot up!

HVER AFTEN FRA 22.00-23.00

Happiest
hours
...ever!

Klar til at føle dig lidt ekstra lykkelig?

Vores take på "Happy Hour" er lidt anderledes, da vi godt kan lide at spice det hele lidt op og ikke gøre som de andre. Så… først og fremmest får du ikke bare én men hele to forskellige timer med bartilbud – HVER DAG! Den ene har et killer øl-tilbud og terningspil til de legesyge, den anden kaster gratis shots efter dig.

Sluk tørsten med billige fadøl - eller prøv lykken og kast terningen. Your call, our treat. Du har fra kl. 17.00-18.00…
 
ØL 'COIN OFFER'

CERES FADØL / 20 KR.

Det er ret simpelt: I en time får du billige kolde fadøl. Bum.
 
ROLL THE DICE'

RABAT PÅ DRINKS

Lad os lege! Kast tegningen og din rabat, hvad den viser af øjne:
1: 10 %
2: 20 %
3: 30 %
4: 40 %
5: 50 %
6: 60 %

…men kun i en time!

Altså ikke bogstavelig talt. Vi er ude i shots her.

Du får nemlig dobbelt op på spiritussen, hvis du bestiller en drink mellem 22.00-23.00 – enten oveni drinken eller som et shot ved siden. Your call, our treat!

What's on:
What's on:
THE BARS AND TERRACES
BOOK1 Design Hostel Minigolf (4)
AdobeStock 329396697
BOOK1 design hostel bar (5)

DAILY DOZE
AF EVENTS

Vi serverer et fedt line-up af events, som du kan droppe forbi til – hele ugen! Nogle gange spicer vi det endda op med særlige temaer. Vores events er altid åbne for alle!

Stay tuned

QUIZ-OFF

Er du en sand quizzard - eller har du en rigtig 'know-it-all'-ven? Så lad os teste jeres quiz-skills! Hver tirsdag har du chancen for at slå andre hold i vores QUIZ-OFF, imens du drikker billige øl.  


Vi topper quizzen med specielle temaer én gang hver måned.

Stay tuned

DARE YOUR…

Udfordr din kammerat, mor, chef... eller måske din næste date i en omgang minigolf. Hver torsdag kan I spille minigolf til en særlig pris inkl. popcorn og drinks ​​for to til kun 250 kr. i alt!

FRIDAY FIX

Skyd weekenden i gang med et fredags-fix af gode DJ vibes toppet med gode drinks i baren. Det er hver fredag, så sæt kryds i kalenderen og tag vennerne med!

BOOZE IT UP!

Fyr op for din lørdag med en omgang spritz! Vi kører nemlig 2FOR1 på alle spritz, så du får double-up, når du bestiller enten Aperol Spritz eller White Wine Spritz!

SUNDAY SMASH! 

Calling all students, denne er til jer! Vi har et kæmpe VIP-fest for alle studerende, der vil smadre din søndag - på alle de rigtige måder! Du skal blot flashe dit studie-ID, og ​​voilà, så du får 20% rabat på alle drikkevarer og snacks.