BOOK1 Design Hostel Organic Breakfast
nathan dumlao C7yye4vULlA unsplash
BOOK1 Design Hostel Organic Breakfast (3

BYENS BEDSTE
MORGENMAD!

Good morning. It's organic!

Hver morgen venter en ren morgenmadslegende. Her server vi nemlig samme økologiske morgenmadskoncept som på vores boutique hoteller: GOOD MORNING. IT’S ORGANIC! Ja, den er så legendarisk god, at simpelthen den måtte have et navn.

Vi disker ikke bare op med alt muligt ligegyldigt for at fylde morgenmadsbuffeten. Nej her er det et særligt udvalg af gode økologiske morgenlækkerier, som er lavet rigtig, rigtig godt. Ja… egentlig så godt så det jo netop er på niveau med et hotel! Og så er det altid inklusiv økologisk filterkaffe, økologisk te, forskellig juice og isvand. Og den bedste del? Du behøver ikke gøre noget af det selv! Hver morgen (imens hanen stadig sover) triller vores kok ud af sengen og gør klar til at skabe ren morgenmagi til dig.

PSST! Vi har selvfølgelig også både masser af vegetariske, veganske og glutenfrie muligheder.

Økologisk filterkaffe
... få din latte for kun 35 kr.


Økologisk te
Juice
Isvand

79 KR.
Børn fra 2-10 år = 50 KR.

Hver dag
07:00-11:00
Vi kører samme tid hver dag, så du præcis ved, hvornår du skal vågne.

EN ren morgenLEGENDe!

Huge 'gram potential
Huge 'gram potential
nathan dumlao QLkjP W4d7c unsplash

ØKOLOGISKE
BØNNER

orange

MADSPILD
= NEJ TAK!

Ø-K-O-L-O-G-I-S-K MORGENMAD MED SAMVITTIGHED

Vi tager både vores morgenmad, vores kaffe og ikke mindst miljøet ret seriøst. Så når vi siger økologisk, mener vi det. Du får en bred vifte af økologiske (og sunde) retter – hvor råvarerne er så tæt på ’hjemme’ som muligt og gerne fra lokale leverandører.

Vi minimerer madspild ved at portionsanrette, optimere vores indkøb og genanvende, når det er muligt. Madspild måles månedligt for at holde vores høje standarder og sætte nye mål. For der er aldrig et slutmål her!

Vi stiller krav til, at vores leverandører har en bæredygtig profil, som alle underskriver en 'code of conduct'.