Let's play a...round
Let's play a...round
BOOK1 Design Hostel Lobby Bar (2)
BOOK1 Design Hostel Minigolf (3)
BOOK1 Minigolf by night
BOOK1 Design Hostel Minigolf (1)
AdobeStock 329396697
BOOK1 Design Hostel Minigolf (1)
BOOK1 minigolf kid

Minigolf

Et luksus design hostel kombineret med en cool camping vibe - og minigolf. Det er du nok ikke set før, vel? Men det er præcis, hvad der venter dig her! Hos os får du nemlig meget mere end bare et sted at sove og en overnatning – du får en anderledes oplevelse fra det sekund, du træder indenfor.

Vi har slået os sammen med teamet bag CAMPING, som kører et indendørs minigolf-koncept. Så når du træder ind på BOOK1, møder du 14 minigolf baner omkring baren og rundt i vores social spaces, som du kan spille dig igennem. Perfekt til at fyre op for en sjov udfordring med familien eller daten, til teambuilding - eller som en anderledes baroplevelse sammen med vennerne. Så kom og test jeres minigolf-skills i det mest cool omgivelser – og se, hvem der bliver den næste minigolf champ.

Ingen booking - bare kom!

70 KR.

Børn under 10 år = 35 kr.

Hver dag:

07:00-02:00

OPEN FOR EVERYONE!

BOOK1 Design Hostel Drinks (1)

Bottoms up!

HVER DAG FRA 17.00-18.00
book1 bar shot up (19)

Shot up!

HVER AFTEN FRA 22.00-23.00

Happiest
hours
...ever!

Klar til at føle dig lidt ekstra lykkelig?

Vores take på "Happy Hour" er lidt anderledes, end du ser andre steder. Fordi vi godt kan lige at spice det hele lidt op og ikke gøre som de andre. Så… først og fremmest får du ikke bare én men hele to forskellige timer med bartilbud – HVER DAG! Den ene har et killer øl-tilbud og terningspil til de legesyge, den anden kaster gratis shots efter dig.

Sluk tørsten med billige fadøl - eller prøv lykken og kast terningen. Your call, our treat. Du har fra kl. 17.00-18.00…
 
ØL 'COIN OFFER'

CERES FADØL / 20 KR.

Det er ret simpelt: I en time får du billige kolde fadøl. Bum.
 
ROLL THE DICE'

RABAT PÅ DRINKS

Lad os lege! Kast tegningen og din rabat, hvad den viser af øjne:
1: 10 %
2: 20 %
3: 30 %
4: 40 %
5: 50 %
6: 60 %

…men kun i en time!

Altså ikke bogstavelig talt. Vi er ude i shots her.

Du får nemlig dobbelt op på spiritussen, hvis du bestiller en drink mellem 22.00-23.00 – enten oveni drinken eller som et shot ved siden. Your call, our treat!

THE BARS AND TERRACES
BOOK1 minigolf
BOOK1 Design Hostel Minigolf (4)
BOOK1 design hostel bar (5)

DAILY DOZE AF EVENTS

What's your game?

Udover minigolf, server vi et fedt line-up af events, som du kan droppe forbi til – hele ugen! Nogle gange spicer vi det endda op med særlige temaer. Vores events er altid åbne for alle!

Stay tuned

QUIZ-OFF
Er du en sand quizzard - eller har du en rigtig 'know-it-all'-ven? Så lad os teste jeres quiz-skills! Hver tirsdag har du chancen for at slå andre hold i vores QUIZ-OFF, imens du drikker billige øl.

Vi topper quizzen med specielle temaer én gang hver måned.

Stay tuned

DARE YOUR…
Udfordr din kammerat, mor, chef... eller måske din næste date i en omgang minigolf. Hver torsdag kan I spille minigolf til en særlig pris inkl. popcorn og drinks ​​for to til kun 250 kr. i alt!

FRIDAY FIX
Skyd weekenden i gang med et fredags-fix af gode DJ vibes toppet med gode drinks i baren. Det er hver fredag, så sæt kryds i kalenderen og tag vennerne med!

BOOZE IT UP!
Fyr op for din lørdag med en omgang spritz! Vi kører nemlig 2FOR1 på alle spritz, så du får double-up, når du bestiller enten Aperol Spritz eller White Wine Spritz!

SUNDAY SMASH!
Calling all students, denne er til jer! Vi har et kæmpe VIP-fest for alle studerende, der vil smadre din søndag - på alle de rigtige måder! Du skal blot flashe dit studie-ID, og voilà, så du får 20% rabat på alle drikkevarer og snacks.

HOLD DIT EVENT HER

BE THE BOSS - OR BRING THE BOSS

Perfekt til fødselsdag, teambuilding, firma events ellerhvad, der lige passer dig! Så lad os få det til at ske…